Köfteler Bahane,Sohbet Şahane

Taraklılı işadamları hafta sonu mangalda köfte ziyafetinde bir araya gelerek güzel bir birliktelik örneği gösterdiler.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklılı işadamları hafta sonu mangalda köfte ziyafetinde bir araya gelerek güzel bir birliktelik örneği gösterdiler. Önceki haftalarda sık sık bir araya gelerek mangal ziyafeti düzenleyen ve aralarında iş adamı ,esnaf ve gençlerden oluşan dost grubu bu hafta sonu Taraklılılı iş adamı Kadir Sayın’ın davetlisi oldular.
Kadir Sayın’a ait Göynük yolu üzerinde çiftlikte toplanarak hafta sonu yapılan mangalda köfte, pirzola ve sucuk ziyafeti hakkında birbirlerine görüşlerini bildirdiler.
Mangal ziyafeti organizasyonlarını tertip eden Adil İnal hafta sonu ziyafetlerinin hava şartları elverişli olduğu sürece devam edeceğini belirterek “Yoğun iş temposundan uzak güzel bir hafta sonu geçiriyoruz,güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

DUMAN
8.04.2013 / 08:34:18
DEĞERLİ DOSTLAR VE ÇOK KIYMETLİ HEMŞERİLERİM KEMDİSİ GİBİ ADI BÜYÜK TARAKLI'MIZ DA BU TÜR ETKİNLİKLERİN DÜZENLENMESİ TARAKLIYI TARAKLA YAPAN TEMEL UNSURLARDIR. ELBETTE BU TÜR ETKKİNLİKLERE KATILIMLARIN DAHAFA FAZLA OLMASI TARAKLININ GELECEĞE BİR O KADAR EMİN ADIMLARLA YÜRÜMESİ DEMEKTİR. SN KADİR BY ZAHMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER. ELBETTE BU TÜR ETKİNLİKLERDE SÜREKLİ KATILIMINI EKSİLTMEYEN SN ALAATTİN YILMAZ TARAKLI TOPLUMUNUN EN ÖNDE GİDENLERİNDEN BİRİDİR. TÜM HEMŞERİLERİME SELAMLAR
ahir zaman
8.04.2013 / 10:01:32
insanların çöpten ekmek topladığı bir zamanda, mangalda köfte, pirzola ve sucuk ziyafeti yaparak övünüyoruz.bravo bize
Evvel zaman
8.04.2013 / 15:26:31
O çöplükten ekmek toplayacak derecede yoksul olan insanlara yardım etmek üzere toplumun her kesiminden insan, Alaaddin Hoca imamlığında Taraklı'da İLK KEZ bir araya gelmektedir. Biz şahidiz ki orada toplum için gecesini gündüze katan insanlar var. Peki sen buna şahit misin? Yoksa yalancı şahitlik mi ediyorsun? Öyle oturulan yerden imâlı imâlı laf üretilen değil, unutulan kardeşlik duygularını yeniden tesis etmeye yönelik bu tür organizasyonlara ihtiyaç var. Bu arada dediklerin doğru, fakat samimi değil. Bu imâlı sözlerin, hakikati öğütleme niyetinden uzak. Hakikati, hakkı söyleme hakkına sahip olanlar söyler. Öyleyse: senin hakikati söylemeye hakkın yok!
Kebir
9.04.2013 / 14:44:28
Sizin eleştirdiğiniz o topluluk insanlardaki dostlukları pekiştirmeyi ve en ücra köşedeki fakirleri tesbit ederek yardım yapmayı kendilerine görev bilmiş gecesini gündüzüne katarak özveri göstermiş olup ve aynı amaçla yılmadan yoluna devam edecektir.
ahir zaman
10.04.2013 / 17:10:27
Benim ne o yemeği yedirenle, ne yiyen kişilerle, ne de yedirilenlerle bir problemim yok. Orada bulunan birçok kişiyi de tanımıyorum. Elbette insanlar piknik yapabilir, eğlenebilir. Benim takıldığım nokta bunun görselleştirilmesi. Ayrıca evvel zaman, Alalattin hoca imamlığında toplanıldığından, toplum için gecesini gündüzüne kattıkların bahsetmiş. Ne Alalaattin hocaya nede gecesini gündüzüne katan insanlara dil uzatmışlığım var. Olayı tamamen çarpıtmış. Benim değinmek istediğim nokta yiyen var yiyemeyen var.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.