Saadet Partisi Sakarya'da 2014 yerel seçim çalışmalarını gün geçtikçe hızlandırıyor.

Tüm ilçe ve mahallelerde yapılan çalışmalarda Saadet Partisi'ne yoğun bir ilgi olduğu gibi, çeşitli partilerden de katılımların artarak devam ettiği bildirildi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Tüm ilçe ve mahallelerde yapılan çalışmalarda Saadet Partisi'ne yoğun bir ilgi olduğu gibi, çeşitli partilerden de katılımların artarak devam ettiği bildirildi.

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Mayıs ayı divan toplantısında partisine iltihak edenlere rozet taktı. 

2014 yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Yıldırım, İstanbul'un Fethi'nin 557. yıl dönümünde fethin sembolü Ayasofya'nın mutlaka ibadete açılması gerektiğini belirterek, "Ak parti hükümeti maalesef 10 yıldır bu manada bir adım ileri gidememiştir. Ancak AB ve ABD'nin ısrarları ile Heybeli ada gibi yerlerde, Ruhban okullarını acilen açmıştır. 

İnşaallah Ayasofya'yı ibadete açma vazifesi Saadet Partisi'ne nasip olur. Teşkilat çalışmalarımızdaki bir amacımızda budur. 2014 Saadet'in Fetih Yılı olacaktır " diye konuştu.

Tüm mahalle ve köylerde yapılan çalışmalarda Saadet Partisi'ne yoğun bir ilginin olduğunun altını çizen Yıldırım, Sakarya'da farklı siyasi partilerden istifa ederek Saadet Partisi'ne iltihak eden partililerin rozetleri düzenlenen bir  törenle takıldı. Kocaali ilçesi Jeoloji Mühendisi Osman Şanlı, Serkan Balcı, Ak parti Taraklı ilçe teşkilatından istifa eden Hüseyin Gündüz, eski DP meclis üyesi Mustafa Kara ve 2004 yerel seçimlerinde MHP,2009 yerel seçimlerimde de DP den Belediye Başkanlığına aday olup seçilemeyen Mehnmet Aydın Saadet Partisine üye oldular 
Törende Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, iltihakların her geçen gün artarak devam edeceğine dikkat çekti. Yıldırım, partisine katılımları çeşitli toplantılar ve törenlerle kamuoyuna açıklayacaklarını bildirerek, "Vatandaşımız hem Akp'den hem de diğer partilerden ümidini kesmiştir. Kurtuluş adresini eskiden olduğu gibi yine Saadet Partisi'nde görmektedir." dedi.

Yıldırım sözlerine söyle devam etti; "10 yılı aşkın bir süre Ak parti her seçimde değişik bahanelerle milletimizi aldattı. Ama artık deniz bitti, kum göründü. Halkımızı yanıltacak başka argümanları kalmadı. Bu yüzden milletimiz artık çakma Milli Görüşçülerle, gerçek Milli Görüşçüleri ayırabiliyor." diye ifade etti.
Öte yandan 15 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 18.00'de SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ında iştirak edeceği büyük bir törenle, sürpriz yeni üyelerin tanıtılacağı ve kesinleşen belediye başkan adaylarının açıklanacağı belirtildi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ismail koç
31.05.2013 / 13:55:36
sayın mehmet abi saadet partisine geçmekle en doğru işi yapmışsın belediyecilikte milli görüş belediyeciliği en iyi hizmeti taraklı şahlanışa geçer inşaallah RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.