AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı’nın Büyükşehir sınırlarına dahil olması ile hizmetlerin daha hızlı geleceğini belirterek "Taraklı’nın kronik sorunlarını çözüyoruz. Taraklı’nın daha fazla gelişmesi için çalışacağız" dedi. 
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti Taraklı İlçe Teşkilatı'nın ekim ayı danışma kurulu toplantısı, parti binasında gerçekleştirildi.

AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, toplantıda yaptığı konuşmada, partilerine aday adaylığı için başvuru sürecinin başladığını, halkın teveccühünü kazanmış adaylarla seçime gireceklerini söyledi. İnsanların geçmişi çabuk unuttuklarına işaret eden Pilavcı, "AK Parti iktidara geldiğinde 7 yaşında olanlar şimdi oy kullanacaklar. Bu gençlerimiz eskiden de Taraklı’nın güllük gülistanlık olduğunu sanıyorlar. Bunun için yaptıklarımızı bıkıp usanmadan anlatmak zorundayız" dedi. 

Pilavcı, yeni neslin "enflasyon", "koalisyon", "ekonomik kriz" gibi kavramları bilmediğini, partileri sayesinde bu kavramların tarihe karıştığını anlattı. Sakarya’nın bir ucundan diğer ucuna kadar seçime hazır olduklarını belirten Pilavcı, Ak Parti'nin en büyük alternatif olduğunu kaydetti. 

Taraklı’nın her geçen gün gelişmeye devam ettiğini söyleyen Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “ Taraklı‘nın kronikleşmiş sorunlarını çözüyoruz.İçme suyu ,kanalizasyon ve arıtma projelerimizi hayata geçiriyoruz.Turizmde her geçen gün gelişiyoruz." diye konuştu.

Özkaraman planlı ve programlı çalışarak Taraklı’yı tam bir turizm şehri yapacaklarını belirtti.

İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Kolsuz’da köylere gerçekleştirilen hizmetlerin devam ettiğini belirterek köylerin sorunlarının çözümü için çalışmalara devam ettiklerini söyledi


AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısına Kadın Kolu Başkanı Canan Çakmak ‘da katıldı

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet
13.10.2013 / 10:16:44
Bilindiği üzere Yerel seçimlerde,Taraklıda seçimler iki parti arasında çekişmeli geçer.Oylar fifti fifti aşağı yukarı.Burda belirleyici unsur Yenidoğan mahallesidir.Yenidoğan nereye oy verirse orası kazanır.Yenidoğana yapılan okul ve Toki binaları yenidoğanlıları mutlu etti.Fakat Yenidoğanın En büyük sorunu Ulaşım sorunu,ilçeye çok uzak.Yeniköyün oraya yeni Büyükşehir Belediyesi otobüs duraklarıda kondu teşekkür ederiz.Hani Fiyakalıda oldu.Sıra Geldi İstanbuldan Taraklı ve Göynükde Çalışacak otuzbeştane belediye otobüsüne,İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Eski Sariyer Belediye Başkanıda dahil,Birsürü birim başkanı geldiler etüt yaptılar,Sanırım,Taraklı ve Göynüğe Müdürlük açılacak.O zaman Yenidoğan Mahallesininde ulaşım sorunu çözülmüş olur.Çünki İstanbul Fethedildiğinde İlk Yerli halk Taraklı ve Göynükten Götürülüp İstanbulun çeşitli semtlerine yerleştirilmiş.Bugün Fatih Sultan Mehmet sağ olsaydı.Hocası,Velinimeti Akşemsettin Hazretlerine,değil otuzbeş otobüs,Yüzelli tane Gönderirdi.
bünyamin
13.10.2013 / 22:49:08
bırakın otobüsü filan ş u kayabogazı yolu ölüm yolu yol desen yol deyil eski yol ondan daha iyiydi bu devirde böyle yol siyasiler düşünsün
Misafir
4.11.2013 / 15:49:51
Halkın sahip çıkması lazım,Hemde çok güzel olur.Elli sene önce dedelerimiz,Atlarla,Katırlarla gelip gidiyordu.İlçelerde Hanlar vardı.Heybe,Çuval,torba.Taraklıya beş otobüs yeter,Göynük merkezli olur.Göynüğün,Altmışbeş köyü ve bir o kadarda köy mahallesi var.Göynüğün iki komşu ilçesindede Taraklı,Mudurnu,Taşkesti büyük Termal Sular bulundu,Devasa Kaplıca tesisleri yapılıyor.Göynük Köprübaşından kalkan bir Belediye Otobüsü Toplaya toplaya Taşkesi Termele kadar gidecek.Yine Göynük Köprü başından kalkan bir otobüs Sabah saat 07 de Toplaya toplaya Taraklı merkeze gidecek,Yine Göynük Köprübaşından saat 10 da kalkan diğer otobüs Taraklıya uğramadan,arka taraftan Taraklı Termel,Kil hamamı,Lüks Termal,Hacıyakup,Kazkıran köyleri,Dedeler iç dış toplayıp o da Taraklı parkının oraya gelecek.Göynük Köprübaşı,Taraklı parkının orda Akbil Gişeleri olacak.Harika olur.Bu aynı zamanda köye dönüşü kolaylaştırır.Ulaşım varsa bende dönerim.Köyüme,bahçeme rahat ve ucuz gidecem,Niye desteklemiyeyim.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.