Vali Büyük Okulları Ziyaret Etti

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Taraklı’da okullarının sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde inceleyerek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Taraklı’da okullarının sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde inceleyerek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Vali Büyük’e okul ziyaretleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Dursun Ali Dal eşlik etti. İlk olarak Taraklı Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, burada idarecilerden okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Vali Büyük okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için her türlü desteğin verileceğini söyledi. Vali Mustafa Büyük daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vali Mustafa Büyük ve beraberindekiler daha sonra Taraklı Çok Programlı Meslek Lisesi’ni ziyaret ettiler. Vali Büyük, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Vali Büyük daha sonra okul müdüründen sorunlarla ilgili bilgiler aldı. Okul gezileri kapsamında Taraklı Halk Eğitim Merkezi, Zübeyde Hanım Anaokulu,Taraklı Atatürk İlkokulu ve Yenidoğan İlk ve orta okulunu ziyaret eden Vali Büyük, burada okul müdüründen okulun sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldıktan sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Mahdumlar Köyünü de ziyaret eden Vali Büyük ve beraberindekiler Köy kahvesinde çay içip sohbet ettiler.

Gezi sonrası gazetecilere kısa bir değerlendirme yapan Vali Mustafa Büyük "Bizim bugünkü hedefimiz eğitimdeki çıtayı biraz daha yükselterek başarıyı artırmaktır. Bu da ancak yeterli fiziki mekanlar ve iyi bir eğitimle gelir. Okullarımız yeterli sınıf kapasitesine sahip. Ancak, bazı okullarımızın eksiklileri var.Okullarımızı ziyaret ederek sorunları ve talepleri yerinde görelim istedik, hem de geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızla sohbet ederek onların isteklerini dinleyelim istedik. Okul ziyaretlerimize bundan sonra fırsat buldukça, belli bir program dahilin de devam edeceğiz." dedi. 

Veli Mustafa Büyük daha sonra ilçede inşaatları devam eden yatırımları incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler.aldı.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.