Özkaraman :Belediyemizin Günü Geçmiş Tek Kuruş Borcu Yoktur dedi

Özkaraman Hisar Konuk evinde gazete muhabirlerine verdiği kahvaltıda Taraklı Belediyesinin günü geçmiş tek kuruş borcu olmadığını vurguladı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı Belediyesinin günü geçmiş tek kuruş borcu olmadığını vurguladı.

Başkan Özkaraman Hisar Konuk evinde gazete muhabirlerine verdiği kahvaltıda yaptığı açıklamada Taraklı Hisar tepesinde yapılan Valilik Konukevinin Taraklı Belediyesine devr edildiğini belirterek, “Taraklı, Büyükşehir statüsüne alınınca Özel İdareye ait mülkler Sakarya Büyükşehir Belediyesine geçti. Şimdi “Hisar Konukevi” kullanım hakkı bizim. Ve burada misafirlerimizi ağırlayacağız. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızında kullanımına açacağız” dedi.

 Taraklı’da içme suyu, alt yapı ve kanalizasyon ile kayaboğazı göleti sulama kanalları ve TOKİ konutları yatırımlarının devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Taraklı Belediyesi olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Şuan da Taraklı Belediyesinin günü geçmiş bir tek kuruş borcu yok. Bundan gurur duyuyoruz. Herkesin de duymasını istiyoruz. Ve önümüzdeki aylarda kasamızda 100 Bin TL devir ile iş yapmak istiyoruz “ dedi. Başkan Özkaraman “Hıdırlık Pilav etkinliklerimizin programında büyük bir kısmını iptal ettik. Ekonomik sebeplerden dolayı iptal etmedik. Soma’da yaşanan facia nedeniyle şenlikleri ve Hıdırlık Tepesine giden yolun bozuk olması sebebiyle pilav ikramını iptal ettik. Kimse bunu başka türlü yorumlamasın. Taraklı’da alt yapı çalışmaları gerçekleştireceğiz. Cadde ve sokaklarda sökeceğimiz parke taşları ile Hıdırlık yolunu parke yapacağız. Bu çalışmaları şu anda yapmamız söz konusu değil.Yani bununla ilgili daha önce başlattığımız çalışmalar var.Belediyemizin tek başına alacağı kararlar değil.Yani herkes Hıdırlık Tepesi yolu yapılsın istiyor Bunu hep istiyoruz,ama hemen olmuyor işte” dedi.

Taraklı Belediyesini, özellikle Tacettin Özkaraman’ı akıllarınca küçük düşürmenin planlarını yapanlar eğer gerçekten araştırma yaparlarsa geçmişte Hıdırlık Pilav etkinliklerinde etkinliğe katkı sağlayacak Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğrencilerini Adapazarı’n dan Taraklı ya taşıyacak otobüse mazot parası bulamadılar. O dönemde öğrenciler cep harçlıklarıyla Taraklıya gelip etkinliklere katkı sağladı.Benim Taraklı Halk Eğitimi Müdürü olarak görev yaptığım dönemde dönemin Belediye Başkanı pilav etkinliklerinin yapıldığı gün Taraklı’da yoktu.Hastanede bir yakınına rapor alma peşinde koştu.Bu gün Belediye Başkanı olarak görev yaptığım Taraklı’ da vatandaşlarımıza her türlü şartlarda hizmeti görev biliyoruz,altını çizerek söylüyorum.Taraklı Belediyesi borcunu düzenli ödeyen ender belediyelerden birdir.günü geçmiş tek kuruş borcu yoktur” şeklinde konuştu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.