İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri

Orhan ÜNVER; “Taraklı İlçemiz Bizimle Gelişecek”


Sakarya’yı köşe bucak dolaşan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver; ilimizin tarihi, kültürü ve dokusuyla Dünya’ca ünlü ilçesi olan Taraklı’da esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlara “Bizimle yürü Taraklı” dedi. 
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 


Biz bu bölgenin cazibe merkezi olması

için elimizden geleni yapacağız…

Gece gündüz bayır çamur, soğuk sıcak dur durak bilmeden seçim çalışmalarını artırarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver, çalışmalarına Taraklı İlçesi’yle devam etti. Geyve’den Taraklı’ya doğru giderken, karayolundaki çökmelerle karşılaşan Ünver; “Burada sürücüler tehlike ile karşı karşıya. AKP hükümetinin övünerek, bahsettiği yollardan biri olan Geyve ile Taraklı ilçelerini birbirine bağlayan karayolundaki çökmeler, vatandaşları tehlikeye sokuyor. AKP’nin övündüğü yol ancak böyle olur” diyerek, tepkisini dile getirdi. Taraklı merkezinde bütün esnafları tek tek ziyaret ederek, hayırlı olsun dilekleriyle birlikte, partisine oy isteyen Ünver; Ünver, vatandaşlarla buluşarak, ilçe halkıyla dertleşti. Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Orhan Ünver, çay ikramlarını da geri çevirmedi. “Taraklı Sakarya'nın tarihi ve kültürel anlamda örnek gösterilebilecek bir aynasıdır” diyen Ünver: “Biz bu bölgenin cazibe merkezi olması için elimizden geleni yapacağız” dedi. 


Taraklı adeta saklı Cennet

Taraklı'nın kendi başına zaten bir değer olduğuna dikkat çeken Ünver; “Bir reklam filmiyle burası Ülke çapında tanındı. Yerel yöneticilerin yapamadığını özel bir firma yaptı. Burası şuan kendi halinde, kendi kendine yeten bir yer. Yerli turistin çok ilgisini çekiyor. Taraklı Sakarya'nın tarihi anlamda örnek gösterilebilecek bir aynasıdır. Bu bölgeye daha çok yatırım ve hizmet gerekiyor. Taraklı tem hak ettiği yerde değil. Taraklı’nın daha da gelişmesi gerekiyor. Taraklı daha fazla hizmet almalı, Buda ancak MHP iktidarında olacaktır. Biz bu bölgenin cazibe merkezi olması için elimizden geleni yapacağız. Sağlık sorunlarını çözeceğiz, spor sahası yapacağız. Çünkü burası adeta saklı bir cennet” diye konuştu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.