AKP Milletvekili Aday Adayı Prof İsen Taraklı’ da

AK Parti milletvekili aday adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti'nin 22 Temmuz'daki seçimlerde yine iktidar partisi olmasını beklediklerini söyledi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

AK Parti milletvekili aday adayı Kültür ve Turizm Bakanlığı eski müsteşarı Prof. Dr. Mustafa İsen, Taraklı’da Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Parkında Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı ve vatandaşlarla bir araya geldi.


Taraklı’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İsen, bugüne kadar Sakarya ve Taraklı ilçesi için elinden gelen her şeyi yaptığını kaydederek şunları söyledi:
''AK Parti'nin seçimlerde yine iktidar partisi olmasını bekliyoruz. Milletvekilliği aday adaylığı için, müsteşarlık görevimden istifa ettim. Bunu yaparken en başta hemşerilerime güvendim. Bugüne kadar sadece Taraklı ilçesine değil, Sakarya bölgesine de devlet bürokratı olarak çeşitli hizmetler verdim. Bugün ise, siyasi olarak sizlere hizmet edebilmek için oy istiyorum.''
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ''Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde farklı alanlarda hizmet veren arkadaşımız İsen'i destekliyoruz. İsen'in milletvekili seçilip, bizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmesini istiyoruz'' diye konuştu.


 


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.