İsmet Aksoy'dan Basın Açıklaması

Ya lider olacağız, ya köle
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Adayı İsmet AKSOY, “Seçimlerde Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Ya bir ‘küçük Amerika’ olacağız ya da güçlü ve lider bir ülke olmaya karar vereceğiz” dedi. Aksoy, “Bu seçimde milletimiz kazanacak. Halkımız kendisine yani Saadet Partisi’ne oy verecektir. Bu seçimin sürpriz partisi Saadet Partisi’dir” diye konuştu. Aksoy, “Biz, bu ülkede yıllardır terör örgütlerinin batılı servislerin taşeronları olduklarını söyleyip durduk. Emekli Org. Sayın Edip Başer ‘terör; müttefiklerimizin gayri meşru çocuğudur’ derken bu gerçeği vurgulamaktadır. Türkiye, ABD ve İsrail ekseninde politikalar ürettiği sürece terör belasından kurtulması mümkün değildir” şeklinde konuştu.

İsmet AKSOY düzenlediği basın toplantısıyla 2007 Genel Seçimi’nin ülkemizin geleceği, milli bağımsızlığımız, manevi değerlerimiz ve kimliğimizin korunması açısından yaşamsal bir değere sahip olduğunu kaydetti. Bu seçimin, bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerden farklı bir anlam ve önem taşıdığını belirten Aksoy, “Zira bu seçimde farkında olalım veya olmayalım ‘Türkiye’nin geleceğini ‘ oylayacağız. Yol ayırımına getirilmiş bulunan ülkemizin, yarınlarının nasıl şekillenmesi gerektiğine karar vereceğiz. Ya bu ülkenin küresel emperyalizmin projeleri doğrultusunda tarihinden, misyonundan, iddialarından ve değerlerinden kopmuş bir ‘küçük Amerika’ olmasına ya da tarihin şerefi olmuş bir şanlı mirasın sahibi olmanın bilincinde, kendi gücüyle kalkınan, refahı yaygınlaştırmış, toplumsal barışı sağlamış, özgürlük ve demokrasi alanında mesafeler kaydetmiş, onurlu, saygın güçlü ve lider bir ülke olmasına karar vereceğiz” diye konuştu.
“Terör örgütleri batılı servislerin taşeronları”
“Türkiye gerçekten de tarihi günler yaşıyor” diyen Aksoy, her gün yüreğimizi dağlayan şehit cenazeleri ile adeta beynimizden vurulduğumuzu söyledi.Aksoy, “Terör belası ile toprağa verdiğimiz yiğitlerimizin acılı aileleri sahipsizliğin, kimsesizliğin ve çözümsüzlüğün kucağına terk ediliyor. Bu hükümetin terörle mücadeledeki acemiliğinin, beceriksizliğinin bedelini milletçe ödemek zorunda kalıyoruz. Terörün AKP iktidarı döneminde neden bu kadar azdığını anlamakta zorlananlara Saadet Partisi yöneticilerini terörün nedeni ile ilgili olarak yaptıkları açıklama ve basın toplantılarını anımsamalarını salık veriyorum. Biz bu ülkede yıllardır terörün emperyalist güçlerin siparişi ile gerçekleştiğini ve terör örgütlerinin batılı servislerin taşeronları olduklarını söyleyip durduk. Bu tespitimiz şimdi TSK üst düzey komutanlarca teyit edilmektedir. Emekli Org. Sayın Edip Başer ‘terör müttefiklerimizin gayri meşru çocuğudur ‘ derken bu gerçeği vurgulamaktadır” ifadelerini kullandı.
“Zafer elbette milletimizin olacaktır”
Türkiye’ye yönelik terör saldırılarının Irak işgalinden sonra artış göstermesinin tesadüfle izah edilemeyeceğini kaydeden Aksoy, “Bu nedenle Irak işgaline yardım ve yataklık yapanlar şimdi timsah gözyaşları içinde teröre lanet okuyarak sorumluluktan kurtulmuş olamazlar. Terörle mücadelede hükümetin devletin ilgili birimleri ile tam bir ahenk içinde çalışması kaçınılmazdır. Siyasi irade, daha doğrusu iradesizlik güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayamaz. Atılması gereken adımları, ABD ne der endişesi ile öteleyenler tarihin önünde hesap vereceklerdir” şeklinde konuştu. “Verilen onurlu mücadelede zafer elbette milletimizin olacaktır” diye konuşan Aksoy, “Bu seçimde milletimiz kazanacaktır. Halkımız kendisine yani Saadet Partisine oy verecektir. Bu seçimin sürpriz partisi Saadet Partisi’dir” dedi.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.