Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri

Paşalar Konaklarının Misafirleri

Sakarya'nın değil, Türkiye'nin de en gözde projelerinden biri olacak
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

İnşaatı devam eden Taraklı Paşalar Konakları Termal Tatil Köyü, Sakarya'nın duayen isimlerini ağırladı. Ziyaretçiler projeyi çok beğendiklerini ifade ederlerken, "Bu sadece Sakarya'nın değil, Türkiye'nin de en gözde projelerinden biri olacak" dediler.

Misafirler

Taraklı'da yapımı süren ve Türkiye'nin örnek termal tesislerinden biri olacak paşalar Konakları Termal Tatil Köyü ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Demiryol-iş Sendikası Eski Genel Başkanı ve Sakarya'nın duayen isimlerinden Enver Toçoğlu, İşadamı ve Bizim Sakarya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yüksel, Serdar Kılcıoğlu, Erol Afşar ve Fahri Kolsuz'u, Paşalar Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varnalıoğlu ve Genel Müdür Gürkan Kılıç ağırladı.

83 yeşil alan

Projeyi gezerek bilgiler alan Sakarya'nın duayen isimleri, yapımı süren tesisi çok beğendiklerini ifade ederken, "Bu büyüklükte ve modern çizgilerde projelendirilen tesis sadece Sakarya'nın değil, Türkiye'nin gözbebeği olacak. Projenin kalitesi her bakımdan öne çıkıyor. Şimdiden Sakarya'mıza ve ülkemize hayırlı olsun" dediler. 100 bin m2 alan üzerine yüzde 83 yeşil alan bırakılarak projelendirilen Paşalar Konakları Termal Tatil Köyü'nün en önemli özelliklerinden biri, termal suyunun içilebilir ruhsatının bulunması. Modern çizgilerle donatılan projede 14 blokta 504 daire ve 18 bin m2'lik Sosyal Tesis ve AVM bulunuyor. Doğa içinde mükemmel bir konumda bulunan projenin ilk etabı kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak. 20 havuzu içinde barındıran tesis müşterilerine birçok hizmeti ücretsiz olarak sunmanın hazırlıklarını yapıyor.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.