KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN

Türk Kızılayı Taraklı Temsilciliği Koordinatörü Alaattin Yılmaz "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla yürütülen "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası''nı basın açıklaması ile tanıttı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Türk Kızılayı Taraklı Temsilciliği Koordinatörü Alaattin Yılmaz "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla yürütülen "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası''nı basın açıklaması ile tanıttı.

Yılmaz: ''Kızılay olarak vekaletle kurban kesimi organizasyonlarında , ibadetlerini yerine getiren vatandaşların , yurt içinde ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerinin sofralarını şenlendirmelerine ve bayramın iyilik ve paylaşma şölenine dönüşmesine yardımcı oluyoruz. Türk Kızılayı gelecek yıl 150. yılını kutlayacak köklü bir çınardır. Kızılay'ın kampanyası, kurban bereketinin sadece bayram süresince değil, yıl boyu devam etmesini sağlayan bir modeldir. Bu konuda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Et ve Süt Kurumu ile bir anlaşma yaptık ve bu anlaşma çerçevesinde toplanan vekaletlerle kurbanlar Et ve Süt Kurumu kombinalarında kesiliyor.Kesilen hayvanlar, şoklanıyor ve peyderpey kavurma ve konserve haline getiriliyor. Kurban fiyatımız bu sene yurtiçi 750 lira olarak belirlendi. Yurt dışı kurban fiyatlarımız da 590 lira olarak belirlendi'' dedi.

BAĞIŞ NASIL YAPILACAK?

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, bankalardaki Kızılay bağış hesaplarına, Türk Kızılayı şubeleri, PTT şubelerindeki Kızılay pota çeki hesabı,168 Ücretsiz Çağrı Merkezi ve www.kizilay.org.tr internet adresini kullanarak vekaletlerini verebilecek.

Ödemesini kredi kartı aracılığıyla gerçekleştirecek vekalet sahipleri, 4 taksit imkanından yararlanabilecek. Vekaletlerini Kızılay'a vermek isteyen yurt dışındaki vatandaşlar ise Kızılay İnternet sayfası üzerinden bağış menüsünü kullanarak online ödeme yapabilecek, ayrıca 0090 312 458 30 00 numaralı telefondan Kızılay'ın ücretsiz danışma ve bağış hattını arayarak, uluslararası kredi kartı ile vekalet bedeli ödemesi yapılabilecek.

Not: Vekalet sahipleri Türk Kızılayı Taraklı Temsilciliğize de vekaletlerini makbuz karşılığı verebileceklerdir

Kızılay Taraklı Temsilciliği Telefon no: 535-406 6694.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.