TARAKLISPOR’DA YAVUZ ÖZKUL GÜVEN TAZELEDİ

Birlik ve beraberliğin sergilendiği kongrede, Yavuz Özkul ikinci defa başkan seçildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklıspor Olağan kongresinde yeni yönetim, yapılan genel kurulda şekillendi

1.nci Amatör Lig takımlarından Taraklıspor’da olağan genel kurul önceki akşam Taraklı Muhtarlar Derneği Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Divan Başkanlığını Alattin Yılmaz katip üyeliklerini Hüseyin Güral ve Serkan Özen’in yaptığı kongrede Yavuz Özkul ikinci defa Taraklıspor Kulübü Başkanlığına seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet ve hesap raporları okunarak ibra edildi

Taraklıspor Kulübü Başkanı Yavuz Özkul bu sezon 1.Amatör kümede A grubunda mücade ettiklerini ifade ederek ligin ilk yarısını 4.tamamladıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.Alt yapıya önem verdiklerini belirten Başkan Yavuz Özkul Alt yapıda oynayan futbolcularımız heyecanla çalışmalarını sürdürüyor.Bizler bütünlük içerisinde olmaya devam edeceğiz.Taraklıspor’da olağan üstü çalışmalar yapılıyor.İnşallah çok daha büyük başarılar elde edeceğiz” dedi.

Genel kurulda konuşan Halil Giden’de taraftarların Taraklıspor’a daha fazla sahip çıkmasını isteyerek “Hepimiz Taraklıspor için mücadele veriyoruz.u Taraftarlarımızın desteği ile daha güçlü oluruz. Taraklıspr hepimizin” diye konuştu.

Taraklıspor kurucu üyelerinden İzzettin Kömürcü'de yaptığı konuşmada Taraklıspor müzesi oluşturularak şampiyonluk kupaları, plaket ve takım madalyalarının müzede tutulması ve demirbaşa kayıt yapılması gerektiğini belirtti.

Taraklıspor Olağan genel kuruluna Taraklı Belediye Başkan yardımcısı Atıf Özen,İlçe Gençlik Spor Müdürü Hüseyin Güral,MHP Taraklı İlçe Başkanı Halim Cingöz,Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ş.Nevzat Akay,Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz,Taraklı Köy-Koop Başkanı Hakkı Değirmenci,Taraklı Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Özen ve Taraklıspor kurucu üyeleri de katıldı.

Liste: 

Dernek yönetim kurulu üyelerinden Yavuz Özkul’un hazırladığı listenin kabul edildiği genel kurul oldukça keyifli geçti. Özkul’un yönetiminde Mustafa Özen, Halil Giden, Taci Karabacak, Turgay Özen, Coşkun Demirarslan,Aykut Bulut

Denetleme Kuruluna; Atıf Özen, Bayar Çakıroğlu,İsmail Akkulakoğlu

Olağanüstü genel kurul toplantısında ayrıca Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığında Taraklıspor’u temsil edecek 3 delegenin seçimi de yapıldı

Delegeliklere Yavuz Özkul,Halil Giden ve Turgay Özen 

seçildi

#beraberlik-birlik-tarakli #yavuz

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.