Taraklı Kaymakamı Levent Küçük’den Veda Mesajı

Yaklaşık 5 aydır Taraklı Kaymakamlığına vekalet eden ve geçtiğimiz günlerde Aydın İli Kuyucak Kaymakamlığına görevlendirilen Kymakam Levent Küçük Taraklı dan ayrılırken veda mesajı yayınladı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Kıymetli Taraklılı hemşehrilerim,

Taraklı İlçemize görevlendirildiğimi öğrendiğim ilk andan beri çok mutlu bir şekilde yürüttüğüm görevimi yaklaşık beş ayın sonunda tamamlıyorum.

Tüm dünyanın içinde bulunduğu salgın şartlarında görevimize başladık dolayısıyla ana gündemimiz pandemi oldu. Siz değerli hemşehrilerimin sağlığını koruyabilmek için mesai arkadaşlarımla beraber tüm gücümüzle çalıştık. Salgın şartlarında çok zor durumda kalan esnaflarımıza destek olabilmek adına elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösterdik. Bu süreçte karşılıklı iyi niyet ve anlayış çerçevesinde hastalığın İlçemizde daima kontrol altında olmasını ve vaka sayılarının minimum seviyede kalmasını hep birlikte başardık.

Bir yandan salgınla mücadele ederken bir yandan da İlçemizin sorunlarına çözüm üretebilmek için tüm iletişim kanallarını kullanarak elimizden ne geliyorsa yaptık. Bu yolda yaptıklarımız da yapmaya fırsat bulamadıklarımız da olmuştur.

Ben bu İlçeyi kendi doğduğum memleketim gibi sevdim. Taraklı Manavlarını tanımanın onurunu ve sevincini ömrüm boyunca yaşayacağım. Görev süremin kısalığından ve salgından dolayı arzu ettiğim gibi sizlerle çok fazla beraber olamadık bu konuda affınıza sığınırım.

Hep sizden biri gibi olmaya gayret ettim ve size hizmet etmenin gururunu yaşadım. Bu süreçte bir kusurumuz veya eksiğimiz olduysa hakkınızı helal edin.

Siz değerli Taraklılılara hizmet ederken yanımda olan ve her talimatımı yerine getiren çok değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Uyum içinde çalıştığım Belediye Başkanımız ve dostum olan Sn. İbrahim Pilavcı’ya teşekkür ederim. Mahallelerde vatandaşlarımız için koşturan muhtarlarımıza teşekkür ederim.

Son olarak çarşı pazardaki dostlarıma ve güzel esnaflarımıza muabbetleri ve yakın ilgileri için çok teşekkür ederim. Beni gurbete gidiyormuş gibi hayal edin kalbim hep burada sizinle olacak hakkınızı helal edin, benim hakkım var ise helal olsun. Allah’a emanet olun…

Levent KÜÇÜK

Taraklı Kaymakamı

#levent-kucuk #veda #mesaj

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.