Kömürcü Disiplin Kurulu Üyeliğine Seçildi

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) 3. Olağan Kongresi’nde yeni yönetim kurulu Zeki Aydıntepe başkanlığında oluştu. Taraklı’lı gazeteci İzzettin Kömürcü Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) 3. Olağan Kongresi’nde yeni yönetim kurulu Zeki Aydıntepe başkanlığında oluştu. Taraklı’lı gazeteci İzzettin Kömürcü Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesindeki Sakarya Gazeteciler Birliği’nin (SGB) Serdivan Sen Otel’de gerçekleşen 3. Olağan Kongresi üyelerin geniş katılımı ile gerçekleşti.

Taraklı’lı gazeteci İzzettin Kömürcü Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.

Kongrede divan heyeti Münir Ali Kara başkanlığında Gürkan Kılıç, Funda Deryaoğlu ve Erol Ulu’dan oluştu. Üyelerin büyük bölümünün yer aldığı kongrede Başkanvekili Müjdat Çetin, 3 yıllık görev süreleri içinde yapılan çalışmaları anlatırken, mesleki sorunların giderilmesi ve özellikle internet sitelerinin de bir basın kuruluşu olmasını sağlayacak yasa için düzenlenen çalıştaylara Sakarya’dan SGB olarak katılarak görüş önerilerini sunduklarını belirtti.

Bunun yanında tasarruf genelgesi ile gazete aboneliği ve basın kuruluşlarına ilan- reklam verilmesi kısıtlamasının önüne geçilmesi için Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nce gerekli çalışmayı yaparak bunu kısmen çözdüklerini ifade eden Çetin, “Mesleğimize yönelik sorunların çözümü konusunda girişimlerimizi sürdürürken, meslektaşlarımızın da sosyal faaliyetlerine önem gösteriyoruz. Meslektaşlarımızın uygun şartlarla konut sahibi olmalarını sağlama adına TOKİ ile yaptığımız işbirliği ile başlayan 159 konutluk projemizde tüm hızıyla sürüyor” dedi.

SGB Başkanı Zeki Aydıntepe’de birçok ilde olduğu gibi Sakarya’da ilk kez yaptıkları girişim ile konut işini ele aldıklarını ve TOKİ işbirliği ile yapımına başlanan 159 konutun gelecek yıl bu aylarda tamamlanacağını ifade ederek, “Konut sahibi olunması konusunda bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. İnşallah hep birlikte anahtarlarını da sizlere teslim edeceğiz. Bunun yanı sıra yine bir basın merkezi yapma girişimimiz sürüyor. Sosyal aktiviteleriyle örnek olacak projemize karşı da nasıl ki konut işinde engeller çıkarıldıysa yine böyle bir engel var ama bunu da el birliği aşarak projemizi destek verenlerle hep birlikte inşallah gerçekleştireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi

Üyelerden söz alan Raif Ugan’da, konut işinin gerçekten zor olduğunu belirterek, “Kimsenin yapamadığını yapan birliğimizin yönetimini ve başkanı Zeki Aydıntepe’yi gerçekten kutluyorum. Bizim basın camiamıza sahip çıkıldığını, sorunlarımızın takip edildiğini gördük” diye konuştu.

Kongrenin ardından bir grup üye Adapazarı Alandüzü’nde yapımı süren evlerin inşaat alanını gezdiler.

Diğer kurullar ise şöyle oluştu;

Tek liste ile yapılan seçimlerde güven tazeleyen Zeki Aydıntepe başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. N. Müjdat Çetin, Salih Yalçıntaş, Ekrem Ürdüç, Ahmet Kaya, İbrahim Çorbacı, Yücel Velioğlu, Betül Balcı ve Engin Arapoğlu’ndan oluştu. Denetim Kurulu’na Metin Işıker, Erhan Tandoğan ve Akın Erden getirildi.

 

#secim-displin #komurcu #gazete

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.