Aynı Kavşakta Kaçıncı Kaza?

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı’da geçtiğimiz gün Geyve-Göynük-Gölpazarı kavşağında iki aracın çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada bir kişi yaralandı.

Bu kavşakta sürekli kazalar meydana gelmesine rağmen ne yazık ki bir türlü gerekli önlemler alınmadı.

Kavşakta acil bir çalışmanın gerçekleşmesi gerektiğini bir kez daha vurgulamak gerekiyor. Çünkü bu kavşakta çok sık aralıklarla kazalara şahit oluyoruz. Bu sürücüler için tehlike. Bu kavşakta gerekli düzenleme yapılmazsa bu kazalar önlenmez. Kavşağa acil olarak trafik lambası konulmalı. İnsanların hayatı için bu trafik lambası çok önemli. Yetkilileri göreve davet ederek gerekli çalışmaların yapılmasını bir kez daha hatırlatıyoruz.

** **

Ağır Tonajlı Araçların İlçe Merkezine girmesi yasaklandı

Taraklı ilçe merkezinden geçen ağır tonajlı kamyonların ilçe girmelerine izin verilmeyecek. Bu kararın uygulanmaya başlanmasıyla Taraklı Ankara caddesinde trafik sorunu büyük ölçüde rahatlayacak. Ancak Ankara Caddesi üzerinde başka büyük tehlikede araçların hız yapması. Termale giden yolda araçlar maalesef süratli gidiyor.Mahalle sakinleri burada hızlı gidenlere “Aman dikkat” demekten göbekleri çatlıyor.Yetkililerin fiziki önlem almaları gerekiyor.

** **

Bayram Tatilinde Taraklı’da İzdiham Bekliyoruz.

Ülke genelinde normalleşme adımlarının başlamasıyla Taraklı’da da turizmde hareketlilik yaşanmakta. Cıttaslaow yani “Sakin Şehir” ünvanlı Taraklı’da her geçen günün turizm hareketliliğinin artacağı aşikar. Kurban Bayramı tatilinde de izdiham bekliyoruz.

Bu nedenledir ki üç önemli unsur Taraklı turizmi için çok önemli. Orhangazi, Yunuspaşa ve eski garajda hediyelik eşya ve yöresel ürün satışı yapan tezgâhlar açık olmalı. Taraklı’ya gezmeye gelen turistler mutlaka alışveriş yapmayı tercih edecekler.

İlçeye ziyarete gelenler nezih ortamda mutlaka yemek yemek isteyecekler. Taraklı gibi yerde yemek yiyebilecekleri bir yeri mutlaka bulabilmeleri gerekir.

Yerel yönetimin bayram süresince eksiksiz şekilde hazır olması gerekir. Cadde ve çevre temizliği hususunda çok daha fazla hassa olmak gerekiyor. Çünkü temizlik konusunda ilçeye gezmeye gelenlerden çok şikâyetler duyuyoruz.

Evet;

Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Hepinize sağlık ve huzur içerisinde afiyetle şimdiden iyi bayramlar diliyorum

Tekrar görüşmek dileğiyle Hoşçakalın.

#kavsak-kaza #ayni #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.