Vali Kaldırım’dan talimat

Vali Çetin Oktay Kaldırım, kış şartlarının ve kar yağışının etkisini göstermeye başladığı son günlerde yürütülen çalışmalar, İlimiz genelindeki son durum ve tedbirlerin ele alındığı toplantıya başkanlık ederek, tüm yöneticilere sahada olunması talimatı verdi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Murat Karasu, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

 

“SORUMLULUK ALANLARINA İLİŞKİN BİLGİ VERDİLER”

İlimizde karla mücadele ve kış tedbirleriyle alakalı alınması gereken önlemleri değerlendirmek, ihtiyaç ve eksiklik duyulan konular hakkında gerekli koordinasyonu sağlamak, trafik güvenliğini ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Kaymakamları ve ilgili daire amirleri, sorumluluk alanlarında yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler konusunda bilgi arzında bulundular.

 

“HERKES SAHADA OLMALI”

Karla mücadele kapsamında Valiliğimizin koordinasyonunda; Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili diğer kurum ve kuruluşlarının süreci yakından takip ettiklerini ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını dile getiren Vali Kaldırım, “Meteorolojik veriler ışığında İlimizdeki hava durumuna göre ilgili kurumlarımız, sorumluluk bölgelerinde tüm hazırlıklarını tamamladı, herhangi bir olumsuzluğa karşı da teyakkuz halindeler. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek herhangi bir durumun yaşanmaması ve mağduriyet oluşmaması için tüm ekiplerimiz 7/24 hazır halde olmalı. İlimizdeki hava durumuna göre gereken tüm önlemleri yerinde almamız gerekiyor. Nerede bir ihtiyaç olursa, elimizdeki tüm imkanları seferber edebilmek için koordinasyon ve işbirliğini artırmamız lazım. Hem İlçe Kaymakamlarımızın hem de ilgili tüm kurum amirlerinin sahada olması önem arz ediyor. Bu konuda gereken hassasiyeti göstermeliyiz” dedi.

#vali-cetin #oktay #kaldirim #toplanti

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.