Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

Murat Kefli Kurban Filimi Çekimlerinde

Bugüne kadar Gün Doğmadan, Çizme, Beşinci Boyut, Gülün Bittiği Yer, Ateşin Düştüğü Yer gibi filmleriyle aldığı ulusal ve uluslararası ödüllerle adından sıkça söz ettiren İsmail Güneş bir asker babasının hikayesini anlattığı KURBAN adlı filminin çekimlerine Sakarya’nın Taraklı ilçesinde başladı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Çekimlere Kaynarca Belediye başkanı Murat Kefliyi Davet eden Yönetmen İsmail Güneş Murat Kefliyi Flim setine alarak yapılan çalışmaları tek tek anlatarak bilgi verdi. Oldukça Keyifli Dakikaların yaşandığı film setinde Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefliyle oyuncular ilgi göstererek kendi rolleriyle ilgili bilgiler verdiler. Yönetmen Güneş Belediye Başkanı Murat Kefliye sanata ve kültüre verdiği destekten dolayı teşekkür ederek uğurladı.

KURBAN FLİMİNİN İÇERİĞİ VE OYUNCULARI
 
Son olarak üçlemesinin son filmi olan ve ülkemizi Oscar ödüllerinde temsil eden “Ateşin Düştüğü Yer” filmiyle Montreal Film Festivali’nin en iyi film seçilmiş eserleri arasında “en iyilerin en iyisi 20 film seçkisi” arasına girmiş olan İsmail Güneş, yine iddialı bir filme imza atmak üzere çalışmalarına başladı. 
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve TRT’nin desteklediği proje, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem YÜCE’nin incelikli misafirperverliği ve katkılarıyla Sakarya’nın Taraklı ilçesinde gerçekleşen KURBAN filmi çekimlerinin Mart ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 
Başrolünde Hür Adam filminde Bediüzzaman Said Nursi’yi canlandıran usta ve tecrübeli oyuncu Mürşit Ağabağ’ı göreceğimiz KURBAN filmi gençliğini kömür madenlerinde geçirmiş ve çok hırpalanmış; üç çocuğundan tek ve en büyük oğlu İsmail’i Şırnak’ta terör hattında askerde olan İbrahim’in bir yandan da yoksullukla baş etme çabası gözler önüne seriliyor. 
Film’de Mürşit Ağabağ’a başrollerde usta oyuncu Fuat Onan, Ümit Çırak ve Nermin Yılmaz eşlik ediyorlar. Geniş bir oyuncu kadrosuna da sahip olan filmde ayrıca Mehmet Özgenç, Şerafettin Kaya, Mustafa Cankılıç, Kamil Övünç, Yalçın Kesebir gibi tecrübeli isimlerin yanında Yasemin Ece Erçetin, Levent Yılmaz, Aktan Oral Okuducu, Murat Özdil gibi isimler var.
Usta yönetmen İsmail Güneş senaryosunu da kendisinin yazdığı KURBAN filminde Ülkemizin 40 yıldır kanayan yarası olan terör sorununa hamasetten çok uzak, gerçekçi, sıcak ve samimi bir bakış açısıyla yaklaşıyor. 
“Bir İbrahim İki İsmail” sloganıyla yola çıkan filmin Anadolu insanını bir şiir inceliğiyle işlendiğinin ipuçlarını veriyor. Anadolu insanının ruh iklimine hassas dokunuşlarıyla KURBAN filminin iddialı, çok konuşulacak ve ses getirecek bir film olacağı şimdiden hissediliyor. 
Mart ayının son haftasında bitirilmesi planlanan KURBAN filminin yapımcılığını Aynur Güneş, Uygulayıcı Yapımcılığını ise Yönetmen Muhammet Çakıral üstleniyor.

#murat-kefli #kaynarca #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.