Keyifli bir Futbol Turnuvası Yapıldı.

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Keyifli bir Futbol Turnuvası Yapıldı.

Taraklıspor Kulübü tarafından düzenlenen “Bahar Kupası” halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum.

Taraklı Ortaoklu Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada, final maçı sonrasında saha içerisine girdiğimde büyük ilgi gören turnuvada kazananın dostluk olduğunu gördüm.

Turnuvanın final müsabakasında Taraklı Birlikspor ile Aksuspor takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta rakibini 5-3 yenen. Taraklı Birlikspor şampiyon oldu. Turnuva sonunda kupa töreni düzenlendi. Kupa töreninde konuşan Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, “Turnuvaya iştirak eden tüm takımları tebrik ediyorum. Çok güzel maçlar oldu. Finale kalan iki takımı da tebrik ediyorum. Taraklı Birlikspor takımı ipi göğüsledi. Çok keyifli bir maç oldu. Bu turnuvanın düzenlenmesini çok kıymetli buluyorum ve bu manada Taraklıspor Kulübü Başkanı Yavuz Özkul nezdinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. İnşallah seneye ve sonraki senelerde daha güzel turnuvalarda birlikte olmak ümidiyle tüm takımlarımızı kutluyorum ” ifadelerini kullandı. Ve turnuvada ikinci olan Aksuspor’a kupasını takdim etti.

Taraklı Kaymakamı Halis Hacıismailoğlu’da kupa töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Taraklıspor’u muzun düzenlediği futbol turnuvasına katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel maçlar olduğuna ve hak edenin kazandığına inanıyorum. Şampiyon olan Taraklı Birlikspor takımı sporcularını ve turnuvaya renk katan değerli seyircileri tebrik ediyorum. Centilmence ve sakatlıkların yaşanmadığı güzel bir turnuva oldu. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

Şampiyonluk kupasını Kaymakam Halis Hacıismailğlu’nun elinden alan turnuva şampiyonu Taraklı Birlikspor oyuncuları kupa sevincini taraftarları ile birlikte kutladı.

Maçı 5-3 kaybeden Aksuspor taraftarları ve turnuvaya katılan diğer takımların taraftarlarıda şampiyon takımın sevincine ortak oldular.

İşte turnuvanın en yanı buydu.

Kupa töreni sırasında Taraklıspor Kulübü Başkanı Yavuz Özkul’un heyecanlı tavırları dikkatimi çekti. Sebebini sorduğumda “ Abi turnuva boyunca hep sakatlıklar yaşanacak diye korktum. Şükürler olsun en küçük bir sakatlık yaşanmadan organizasyonumuzu tamamladık” dedi. Biraz soluklanmasını bekledikten sonra “ Taraklıspor’a kazandıracağınız futbolcu tespit ettiniz mi?” diye sordum.

“Tespit etmezmiyiz abi. Cıvıl cıvıl çocuklar var.”

 Merak ettim yaşlarını sordum.

Tespit ettiğimiz sporcuların her biri Taraklıspor’da rahatlıkla futbol oynayabilecek yetenekte sporcular. Sadece bu sporcularla ilgilenmemiz gerekiyor. Düzenlenen turnuvada onlarda futbol heyecanını yaşadılar. Onları ilgisiz bırakmayacağız .A dan Z ye ilgileneceğiz” dedi

Aklıma eğri büğrü toprak sahalarda düzenlediğimiz futbol turnuvaları geldi. Ama bu turnuva o turnuvalara hiç benzemiyor.

Görünen köy kılavuz istemez.

Taraklıspor Kulübü Başkanı Yavuz Özkul ve yönetim kurulu üyelerini bu güzel turnuva organizasyonundan dolayı kutluyorum. Yönetim kurulu üyesi Aykut Bulut için de söz etmek istiyorum. Onun büyük çaba ve gayretleri sonrasında güzel bir turnuva gerçekleşti…

**

Herkes Bize Diyor…!

Orhangazi ve Yunuspşa çarşısındaki aydınlatma yetersizliğine bir kez daha değinmek istiyorum. Daha önce de yazmıştım. Orhangazi çarşısı esnafı dertli. Bu insanların sorunlarına kulak tıkamamalı. Orhangazi çarşısında gece yürümek mümkün değil. Orhangazi ve Yunuspaşa çarşısının hatta Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık meydanının aydınlatılması gerekiyor:.

Vatandaş, 'Başkanımız gelsin!' diyor...

Belediyecilikte ünlü bir söz vardır:

'Yolunu yapamıyorsan, gönlünü yapacaksın!'

“Gasilhane” sorunu na gelince; Onu da önümüzdeki haftalarda bir kez daha gündeme getiririz.

**

Çevrenin korunması konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla 1972 yılında düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı'ndan bu yana 5 Haziran, Dünya Çevre Günü olarak kutlanmakta.

Taraklı Karagöl yaylası ile tabiat güzellikleri ile harika bir yer. Yeterince koruyabiliyormuyuz?

Çevre sorunlarına daha duyarlı olmamız gerekiyor.

Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın.

#keyifli-turnuva #kose #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.