Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

Şeytanın Hilesi

Şeytanın metotlarını öğren, şeytanları göreceksin.
M. Ali ÇINAR M. Ali ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

6 Şubat 1992

(Bu yazı, Mehmet Ali Çınar'ın notlarından 6 Şubat 1992 tarihinde yazdığı yazıdır.)

Beşer sistemleri her ne kadar insanlığı mutlu etmek isteseler de, insanlık huzur bulamayacak, hakkı arayacak hakikati arayacak ve huzursuzluk devam edecektir.

Şeytanca düzenler, laik ülkeler de, her ne kadar İslam’la desteklenmekte ise de bu korkunç yanlışlığın farkına varılacak ve İslam’ın mukaddesatı yalancıların elinden alınacak ve İslam’a verilecektir. Bugün artık şunu sağcısı da solcusu da iyi bilmekte ve iyi kullanmaktalar. İslam laik sistemlerle bağdaşmıyor, ama Müslümanlar laik sisteme uyumalıdır. Yoksa bu sistemler yaşayamaz. Peki ne yapalım, İslam’ın antibiyotiklerini Müslümanlardan uzak tutarsak yani diyaneti dine çevirmeden yaşatırsak, Müslümanlar bize destek verirler, aksi halde hedef olur ve yok oluruz. Dünyada nerede görülmüş ki bir doktor hastasına sadece serum verir ve o hasta iyileşir. Serumla beraber antibiyotik verilmediği taktirde hastanın hastalıktan kurtulması mümkün değildir.

Ben günümüzün yanlışlığını sosyalist yerden öğrendim, ama tedaviyi İslam’da buldum. Bana diyanet bunu vermedi, hatta benden çok şey aldı. Adalet dediler, adaletten soğudum. Eşitlik dediler, eşitlikten soğudum, özgürlük dediler, özgürlükten iğrendim. Demokrasi dediler, demokrasiden nefret ettim. İnsan hakları dediler, insan haklarından nefret ettim. Çünkü dediklerinin tersini yapıyorlardı. Müslümanların hak ve özgürlüğünü kullanarak insanlığı daha dünyadayken perişan ediyorlardı. Bu olsa olsa şeytani bir düzendi. İşte beni uykudan bunlar uyandırdı.

Sen, ey insan! Neden hep aldanırsın? Şeytanın metotlarını öğren, şeytanları göreceksin. Ve o zaman zulme alkış tutmayacaksın ve kurtuluşa ereceksin.

#m-ali-cinar #mehmet-ali-cinar #makale #eski-yazilar #seytanin-hilesi #islam #musluman #diyanet

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.