Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız

“ Kendi Küçük, Gönlü Büyük TARAKLI”

İzzettin KÖMÜRCÜ' nün Kaleminden
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

...

17 Ağustos depremini yaşayan Sakarya, 10 İli kapsayan “ Asrın felaketi” sonrasında deprem bölgesine ilk andan itibaren başlattıkları yardım kampanyasını aralıksız sürdürüyor.

Taraklı’da da yardım kampanyaları aralıksız sürüyor.

Taraklı Kaymakamlığı organizesinde Taraklı Belediyesinin büyük desteğiyle deprem bölgesine yardım için Taraklılılar adeta seferber oldu. Kapalı spor salonuna getirilen hijyen malzemeleri, bebek bezleri, battaniye, çorap, mont, eldiven ve bere gibi yardım malzemeleri gönüllü gençler tarafından tek tek ayrıştırılıp koliledikten sonra deprem bölgesine götürülmek üzere hazır hale getirildi.

Diğer yandan nakdi yardımda bulunmak isteyenler Taraklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerini arayarak duyurulan banka hesap numaralarına yardımda bulunmaya devam ediyorlar.

Yardım faaliyetleri kapsamında yakacak odun ve soba yardımlarımızı deprem bölgesi Kahramanmaraş Elbistan’a ulaştırmak için maddi manevi katkılarını esirgemeyen Taraklılı esnaflarımız 4 TIR ile yola çıktı ve şu zor süreçte bölgeye ulaştı.

 

Taraklı Kaymakamı Halis Hacıismailoğlu ve Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı adeta teyakkuz halindeler. Bilgi geldiği anda ihtiyaç duyulan ne varsa tedarik edilmesini sağlıyorlar.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, belediye personeli, emniyet ve jandarma mensupları muhtarlar ve tüm kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte başta ilçedeki gençler olmak üzere herkes canla başla çalışmaya devam ediyor.

Bu arada deprem bölgesine arama ve kurtarma çalışmalarına giden ekiplerimizde var. Allah onlara kolaylıklar versin. Allah yar ve yardımcıları olsun.

**

Bravo Sayın Kaymakamım…

Kaymakam Halis Hacıismailoğu ve Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kampanyanın ne durumda olduğunu sordum.

Sayın Kaymakamımızın verdiği cevap “ Karınca misali, ne gönderebilirsek gönderiyoruz. KENDİ KÜÇÜK GÖNLÜ BÜYÜK TARAKLI halkına teşekkür ediyorum Hepsinden Allah razı olsun” dedi. Tam bu esnada da bir vatandaşımız Kaymakamımız Halis Hacıismailoğlu ve Belediye Başkanımız İbrahim Pilavcı’ya babasının depremzedelere yardımda bulunmak istediğini babasının umreye gitmekten vaz geçtiğini umre için hazırladığı parayı ve birde büyük baş hayvanı deprem bölgesindeki afetzedeler için bağışlamak istediğini söyledi.

O anda Belediye Başkanımız İbrahim Pilavcı ile göz göze geldik… Duygulanmamak içten bile değil.

Rabbim bir daha bizlere böyle büyük acılar yaşatmasın. Depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’dan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Deprem bölgesine yardım için seferber olan herkese Allah kolaylıklar versin.

Allah yar ve yardımcımız olsun..

Taraklı’da yardım seferberliği sürüyor. Bölge halkına un gönderilecek. Ayrıca bölgede hayvancılıkla uğraşan afetzedelere destek saman, yulaf ve hayvan yiyecekleri gönderilecek.

Gün birlik olma günü, beraber olma günü

** **

Değerli Dostlar;

Değerli annemiz Atike Kömürcü’yü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Önceki gün Taraklı’da aile mezarlığında toprağa verdik. Cenazemize katılan, katılamayıp telefon ile acımızı paylaşan, mesaj yayınlayan dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.

Bir kez daha hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin, tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun inşallah. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum

 

#gun-dayanisma #baskan #kaymakam #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.