BAYRAM ŞEKERİ!

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı.

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte bayramda misafirlere ikram edilecek olan her renkte bayram şekeri görücüye çıktı. Bayram öncesi tezgahlardaki yerini
alan şekerler 50 ila 100 TL arasında fiyatla satılırken, yetkililer ucuz şekerlemeden kaçının uyarısında bulunuyorlar. İş yerlerinin önünde sergilenen rengarenk şekerler, bayramın habercisi olarak vatandaşların karşısına çıkmakta. Şekerlemelerin görücüye çıkmasıyla birlikte, tatlıcılarda da hummalı çalışmalar başladı. Bayram öncesi hummalı çalışmalar sergileyen tatlıcılar, ise tatlı üretimine hız verdiler. Bayram dolayısı ile şeker tüketiminin arttığına dikkat çeken doktorlar, bayramda fazla şeker tüketiminin sağlık açısından zararlı olduğunu, bu nedenle şeker tüketiminde aşırıya kaçmamaları gerektiği uyarısında bulunuyorlar. Öte yandan ucuz şekerlemelerinde sağlığa ciddi zararlar verdiğine değinen yetkililer, piyasada ucuz fiyatlarla satılan şekerlemelerden kaçınılması gerektiğini söylüyorlar.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sayfasında yer alan haftalık hava tahmin raporuna göre bayramın ilk günü (21 Nisan Cuma) tüm Türkiye'de sağanak yağış etkili olacak. Yağışların bayramın son günü Marmara'yı terk edecek ve 2 ila 4 derece artacağı bildiriliyor.

Değerli Okuyucular;

Yaşadığımız deprem ve afetlerin son bulması ve birlik beraber içinde yaralarımızın saracağı bir bayram olsun. Ramazan Bayramımız kutlu olsun. Dostluğun, sevginin, birlik ve beraberliğimizin hiç bitmediği nice bayramlarımız olsun inşallah.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere ilk meclisin kurucu üyelerini ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Bayramlarımız kutlu olsun.

Hepinize mutlu bayramlar diliyorum. Sağlıcakla kalın. Hoşçakalın.

 

#bayram-seker #kutlama #kose

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.