Vatan Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Bahtiyar bodur ‘Üreten Devlet Güçlü Millet’

Vatan Partisi 28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Bahtiyar Bodur TARAKLI AJANS’a Sakarya ve ülke için hizmet etmeye hazır olduklarını ifade etti
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Vatan Partisi 28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Bahtiyar Bodur TARAKLI AJANS’a ları, Sakarya ve ülke için hizmet etmeye hazır olduklarını ifade etti

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi, çalışmalarını aralıksız sürdüren Vatan Partisi Sakarya milletvekili adayı Bahtiyar Bodur Taraklı’da çalışmalarda bulundu

Bodur TARAKLI AJANS Genel yayın koordinatörü İzzettin Kömürcü ile de bir araya gelerek amaç ve hedeflerini anlattı.

VATAN’da amaç ve hedefler

. Vatan Partisi Sakarya 1. Sıra Milletvekili Adayı, Ulusal Kanal Sakarya Temsilcisi Bahtiyar Bodur, yaklaşan seçimler öncesi Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumu değerlendirerek, “Güçlü Devlet, Üreten Millet için Vatan İktidara” sloganı ile yola çıktıklarını, zorlukları aşmak için Vatan Partisi’nin Meclis’e girmesi gerektiğini söyledi.

Yarınlar için yetki istiyoruz

Türkiye’nin çok kritik bir seçime girdiğine dikkat çeken milletvekili adayı Bahtiyar Bodur, mutlu aile, temiz toplum ve güçlü bir Türkiye için gençler ve Öncü Kadınları ile kolları sıvadıklarını, ’Üreten Türkiye’ politikası ülkeyi hak ettiği yere taşıyacaklarını vurguladı.

Bodur; “Zorlukların aşılmasında Türkiye’nin tek ve zorunlu seçeneği Vatan Partisi’dir. Meclise gireceğiz, ülkemizi özlenen yarınlara kavuşturacağız. Zor dönemlerin öncü tavrını, donanımlı ve fedâkar kadromuzla ülkemize sunuyor ve yetki istiyoruz.” dedi.

Deprem güvenliğimiz yok

Sakarya’nın çözüm bekleyen acil sorunlarına işaret eden milletvekili adayı Bodur, deprem bölgesinde bulunan ve her an risk taşıyan yapı stoğunun iyileştirilmesi ve olası depreme hazır hale getirilmesi gerektiğini vurguladı. Depremle yüzleşmenin Sakarya için kaçınılmaz bir gerçek olduğunun altını çizen Bodur, “1957, 1967 ve 1999 depremlerini yaşamış biri olarak, her felâket sonrası zamanla acılar unutulup deprem güvenliği zaafiyete uğratılıyor. İdarecilerin en baştaki görevi insanların güvenliğini sağlamaktır. Maalesef çok yakın gelecekte bölgemizde beklenen olası depreme karşı ciddi bir hazırlık yok’’ diye konuştu.

Üreten millet güçlü devlet

Sakarya’nın en önemli sorunlarından birinin de üretim dengesi olduğunu vurgulayan Bodur, Sakarya’nın tüm ilçelerinin ayrı birer potansiyel barındırdığını belirterek, yeterince değerlendirilemediğini söyledi. Vatan Partisi’nin “üreten millet, güçlü devlet” politikasına vurgu yapan Bodur, “Sakarya; ovası, denizi, gölleri ve ormanları ile sahip olduğu doğal güzellikleri, genç nüfusunun üretim gücü ile tarım, turizm ve sanayi için bulunmaz bir şehir. Ancak bu potansiyeli hakkıyla değerlendirecek bir yönetim gerek, o da ‘Üreten Türkiye’ anlayışı ile göreve hazır olan Vatan Partisi’nin kadrolarıdır” ifadelerini kullandı.

Sakarya Nehri sahipsiz 

Sakarya Nehri’nde giderek artan kirlenme sorununa da değinen Vatan Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Bahtiyar Bodur, ilin doğal güzelliklerinden biri olan ve şehre ismini veren nehrin ihmal edildiğine dikkat çekti. Nehrin çevresel atıklar ve sanayi atıkları ile sürekli kirlenmeye maruz kaldığını ve sıklıkla görülen balık ölümlerinin bu ihmalin açık bir göstergesi olduğunu söyledi.

Bodur, “Önümüzde akıp giden bu doğal varlığımızın kıymetini bilmiyoruz. İlin yöneticileri buna duyarsız kalırken adeta can çekişen bu nehrin kurtarılması için başka illerden gelen araştırmacılar çözüm üretmeye çalışıyor” dedi.

Sakarya’ya güveniyoruz

İktidar partisine her dönem büyük oranda destek veren Sakaryalılar’ın, bu duyarsızlığı hak etmediğini söyleyen Bahtiyar Bodur, “Bu seçim öncekiler gibi olmayacak. Artık Sakaryalılar, yaşadıkları şehrin hak ettiği düzeye gelmesi için çalışacak idareciler görmek istiyor. İşte biz bu hizmete talip olan Vatan Partisi olarak bu seçimde Sakarya halkına güveniyor ve desteğini bekliyoruz. Kazanan Sakarya ve ülkemiz olacak” diye konuştu.

#bahtiya-bodi-ur #tarakli #ajanbs

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.