Şahin Akı'dan Haberin Merkezine Ziyaret

AK Parti’den Taraklı Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan ve başvurusunu yapan AKI, TARAKLI AJANS Genel yayın koordinatörü İzzettin Kömürcü'yü ziyaret etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti’den 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimine Taraklı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Şahin AKI, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yeniden AK Parti’den Taraklı Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan ve başvurusunu yapan AKI, TARAKLI AJANS Genel yayın koordinatörü İzzettin Kömürcü'yü ziyaret etti.

Taraklı Belediyesinde 20 Mayıs 2002 tarihinden beri görevde olan Şahin AKI, günümüze kadar olan zaman diliminde Taraklı Belediyesince gerçekleştirilen birçok proje, kültür ve sosyal işler ile restorasyon ve yenileme çalışmalarında yönetici olarak çalışmıştır.

Kadir Has Üniversitesi “Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Lisans” programını 2018 yılında tamamlayan AKI, 2021 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” yüksek lisans programından mezun olmuştur. Akademik çalışmaları da olan AKI, Taraklı Sakin Şehir Derneği’nin kurucu üyesi ve halen dernek başkanıdır.

Ziyarette TARAKLI AJANS Genel yayın koordinatörü İzzettin Kömürcü ile görüşen AKI, adaylık ve seçim süreci ile ilçede başladığı çalışmaları ve kısaca hedeflerini, niçin belediye başkanı olmak istediğini anlattı.

Marmara Bölgesinin Güneyinde yer alan Taraklı, İstanbul ile Ankara kentleri arasında bulunmakla birlikte, Bursa-Kocaeli-Eskişehir-Bilecik İllerine de yakındır.

Böylesine güzel bir coğrafyada kendine yer bulan Taraklımızı geliştirmek, kalkındırmak, gençlere ve kadınlara istihdam yaratmak, doğa, kültür ve jeotermal turizmini yaygınlaştırmak, tarihi konak ve anıtsal yapıların korunması sağlayarak gelecek kuşaklara aktarılması için meslek yüksekokulu düzeyinde eğitim seviyesini arttırmak, kırsal mahallelerimizde tarım ve hayvancılığı geliştirmek, geleneksel el sanatlarının yaşatılması ve korunması için mekânlar oluşturarak Ulusal ve Uluslararası arenada tanınırlığı ve bilinirliği arttırmak ülküsü ve idealinde olduğumdan belediye başkanı olmak istiyorum. Halkımın zor günlerinde, mutlu günlerinde, sevinçli günlerinde, acılı günlerinde yanlarında olmak istiyorum.

Şehrime yük olan değil, yükün altına giren, şehrimin ve halkımın sorunlarına çözüm üreten, şeffaf, çözüm odaklı ve bürokrasiyi azaltan bir yönetim anlayışıma sahip bir belediye başkanı olmak istiyorum.

Son olarak, AK Parti’nin her kesimden oy alabilecek kapasiteye sahip olduğunu, Ak Parti’nin seçim yarışını açık ara önde bitireceğini ifade eden AKI, Taraklı için hazırladığı projelerinin de hazır olduğunu önemle vurguladı.

#ziyaret-tarakli #sahin #aki

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.