AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Ekrem Yüce

AK Parti Genel Merkezi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nı belirledi! Mevcut başkan Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarınki tanıtım toplantısında aday olarak kamuoyuna duyurulacak.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti'nin 2023 yerel seçimleri için belirlediği Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, bugün gerçekleştirilen telefon görüşmesiyle belli oldu. Genel Merkez tarafından aranan mevcut başkan Ekrem Yüce'ye adaylık tebliğ edildi. Bu gelişme, yarın Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısı öncesinde kamuoyuna duyuruldu.

48 ilin belediye başkan adayının açıklanacağı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Ekrem Yüce'yi tanıtması bekleniyor. Toplantıda ayrıca Ankara ve İzmir için hazırlanan özel seçim şarkıları da beğeniye sunulacak.

Mevcut başkan Ekrem Yüce'nin yanı sıra Sakarya ilçelerinin belediye başkan adayları da ay sonuna kadar peyderpey açıklanacak. Seçim Beyannamesi'nin tanıtım programı ise 30 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Büyükşehir adaylarının belirlenmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hafta sonundan itibaren sahaya inerek il ziyaretleri ve mitinglere başlayacağı ifade ediliyor. Erdoğan'ın, seçim kampanyası kapsamında 50 ilin arasında bulunduğu Sakarya'yı ziyaret etmesi bekleniyor.

#ekrem-yuce #sakarya-buyuksehir-belediye-baskani #ak-parti-genel-merkezi #cumhurbaskani-erdogan #aday-tanitim-toplantisi #secim-beyannamesi

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.