
Taraklı'da Dehşet Yangın! Eski Ev Küle Döndü!

Taraklı'da Yangın: Eski Ev ve Samanlık Küle Döndü
Sakarya'nın Taraklı ilçesi Alballar Mahallesi'nde meydana gelen yangında eski bir ev ile samanlık tamamen yandı. Olayda can kaybı yaşanmadı.
Yangın Nasıl Çıktı?
İbrahim Şirin'e ait kullanılmayan eski kerpiç ev ile yanındaki samanlıkta akşam saatlerinde yangın çıktı. İlk belirlemelere göre yangının samanlık tarafından başladığı tahmin ediliyor. Ahşap kerpiç yapıdaki eski ev ve samanlık alevlerin etkisiyle tamamen kül oldu.
İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi
Yangın ihbarının ardından bölgeye Sakarya merkez, Taraklı, Pamukova, Geyve ve Dörtyol itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Son Durum
Yangın söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili olarak resmi makamlar tarafından soruşturma başlatıldı. Yangında herhangi bir ölüm, yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.