Hasan Mert Sünnet oldu.
Hasan Mert Erkekliğe İlk Adımını Attı
Taraklı Hacımurat Mahallesi’nden Hasan Mert, erkekliğe ilk adımını attı.
Görkemli Sünnet Cemiyeti
Aile dostları ve yakın çevrenin katılımıyla gerçekleşen sünnet cemiyetinde Taraklı Hacımurat Mahallesi’nden Hasan Mert, erkekliğe ilk adımını attı. Görkemli organizasyon, Taraklı Kardeşler Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemek ve eğlence programıyla taçlandırıldı.
Aile Fertleri Yalnız Bırakmadı
Davetliler arasında Hasan Mert’in anneannesi Emine ve dedesi Raif Bostanoğlu, babaannesi Fatma ve dedesi İsmail Duman yer aldı. Annesi Aynur ve babası Selçuk Duman, evlatlarının bu özel gününde mutluluklarını misafirleriyle paylaştı. Kardeşleri Fatih ve İbrahim Duman da organizasyonda Hasan Mert’in yanında yer aldı.
Davetlilerden İyi Dilekler
Yemek ikramın yapıldığı cemiyette, davetliler "Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin inşallah!" temennileriyle güzel dileklerde bulundular.
