Karasu Ve Taraklı yolu Tamamlanıyor

AKP İl Başkanı Yusuf Alemdar, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile görüştüklerini ve Karasu ve Taraklı yolunun bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı sözünü aldıklarını belirtti..
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

AKP İl Başkanı Yusuf Alemdar, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile görüştüklerini ve Karasu ve Taraklı yolunun bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı sözünü aldıklarını belirtti. Yusuf Alemdar, yaptığı açıklamada kısa bir süre önce Ankara’da Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile görüştüklerini ve Karasu yolunun bu yıl sonuna kadar yetiştirileceği sözünü aldıklarını belirtti. AKP İl Başkanı Yusuf Alemdar, Bakan Özak’la yaptıkları görüşmede sadece Karasu yolunun tamamlanması için değil, Sakarya’da sürdürülen farklı çalışmaların tamamlanması içinde söz aldıklarını belirtti. Alemdar, “Sayın Bakan, ağır hasarlı binaların yıkımı için 1 Trilyonluk ödeneğin çıkarıldığını ve geri kalan kısmında ileriki günlerde tamamlanacağının sözünü verdi.” dedi. Taraklı’nın Sakarya turizminin canlandırılmasında önemli bir rol oynadığını ve bu sebeple Taraklı’ya yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Alemdar, “Sakarya turizminden bahsedeceksek, burada turizm merkezi olacak noktalardan biriside Taraklıdır. Şu an Taraklı’nın ulaşım sorunu bulunuyor. İşte bu sorunun giderilmesi için de Sayın Bakanımız ile görüştük ve Taraklı yolunun da tamamlanması için kendisinden söz aldık” dedi. Kısa süre içinde önemli gelişmeler yaşanacağını ifade eden Alemdar, “Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak için, elimizden gelen gayreti ardımıza koymadan ve bildiğimizden şaşmadan, emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz.” dedi.


kaynak: SRT

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.