LÖSDER'den Tiyatro

Sakarya LÖSDER yararına Taraklıda “Deliler ve Bizim Aile” Tiyatro oyunu Sergilendi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:





Sakarya Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği Başkanı Nihal Akar “Umutlarımıza bir Işıkta Siz Yakın” dedi.

Sakarya Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (LÖSDER) tarafından Taraklı lisesinin katkılarıyla LÖSDER yararına Tiyatro Ti Işık Topluluğu tarafından “Deliler ve Bizim Aile” adlı 2 perdelik komedi oyunu Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu çok amaçlı konferans salonunda gerçekleştirdi. Sakarya LÖSDER Başkanı Nihal Akar oyun öncesinde yaptığı konuşmada “ Biz umutlarımız ve hedeflerimizle varız” diyen Akar elde edilecek gelirin ise Sakarya Valiliği tarafından başlatılan okul yaptırma kampanyasına bir bölümünün aktarılacağını bir bölümünü de sıkıntılı olan hastalara kullanılacağını ifade etti.” Lösemi ve kan hastalığı olmak üzere tüm kanser hastaları konusunda toplumu bilgilendirdiklerini söyleyen Akar yardıma muhtaç lösemi ve kan hastalarına herkesin yardımcı olması gerektiğini söyleyerek TARAKLI AJANS'a da teşekkür etti. Salondaki davetlilere LÖSDER fahri üyelik rozetlerinin takılmasının ardından konuşan Taraklı Lisesi müdürü Menderes Daşkıran “Lösemi ve kanser hastalarına hepimiz borçluyuz, onlara yardım ederek borcumuzu ödememiz gerekir. Bunu aklımızdan çıkartmamalıyız” diyerek LÖSDER'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Ardından “Deliler ve Bizim Aile” adlı 2 perdelik oyunu öğrenciler ve davetliler tarafından beğeniyle izlendi.



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İSLAM ERDEM
7.04.2008 / 01:29:30
Evet tebrikler Taraklı lisesinin bu organizasyoun gerçekleşmesinde emeği geçenlerine,Lösder'iin başkanı Nihal hanıma ve tiyatro ekibine ve de TARAKLİ AJANS ekibine,değerli katılımcılara,YİBO MüdürüNE.lösder Başkanı Nhal hanımın bir Lösemi hastası çocuğun ' Bir nefes alacağım var' şiiri insanları oldukça duygulandırdı.Bu gibi orgazasyonların çoğalarak devam etmesini dilerim.Öğrencilerin Tiyatroya karşı ilgisi olukça büyüktü.Umarım bu organizasyon okullarımızda tiyatro ekiplerinin oluşturulmasına vesile olur.Okul Müdürü Menderes Daşkıran'ı da gayretlerinden dolayı kutluyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.