Etkinlikler Sona Erdi.

Hıdırlık Pilav etkinlikleri içerisinde ilçe merkezindeki Hacımurat mahallesinde okunan Mevlid-i Şerif ve yapılan duaların ardından camii bahçesinde binlerce kişiye pilav ve ayran ikram edildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Çevre il. ilçe ve köylerden gelen vatandaşlar bahçede ağaçların altında pilavlarının yemenin yanı sıra birbirleriyle kaynaşarak dost sohbetlerinde bulundular. Bu yıl Hıdırlık Pilav etkinliklerinde kötü hava şartları göz önünde bulundurularak ilçe merkezinde yapılması nedeniyle esnafında yüzü güldü. Etkinlikler içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçılarından Nilgün Kızılcı ’ın katıldığı konsre vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Anca ilerleyen dakikalarda gün boyu etkili güneş ani bir şekilde şiddetli fırtına ve yağmura dönüşünce Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçılarından Taner Can hayranları ile birlikte olamadı. Şiddetini giderek arttıran olumsuz hava şartları nedeni ile konser yarıda kesildi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman bu yıl Hıdırlık pilav etkinliklerini de en iyi şekilde gerçekleştirdiklerini söyleyerek yardımlaşma ve dayanışmanın da en güzel örneğini sergilediklerini söyledi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

bir dost
10.06.2008 / 15:18:36
taraklı nın hayır pilavı çok güzel geçti insanlar eğlendihayır pilavından sonra sanançılar geldiilk olarak nilgin kızılcı çok güzel türküler söyledileren çokta kadınlar ve çocuklar eglenditamer can tam gelirken yagmurbastırdıyani taraklının pilavı hem güzel hemdeyagmurlu geçtiinşallah seneye çok güzel geçer hoşçakalın
İSİMSİZ
10.06.2008 / 15:23:00
bu seneki hayır pilavı aslında o kadarda güzel değildi ama inşallah seneye daha güzel olur.Taraklı nın hayır pilavına gelipte beğenmeyenlerden çok özür dileriz.Seneye birdaha bekleriz.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.