Dişli Bakan Olacak!

Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

AKP hakkında açılan kapatma davasının sonuçlanmasının ardından kabine revizyonu gündeme geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin de adı bakanlık için geçmeye başladı.

Kabine revizyonu
Kapatma davasının AKP lehine sonuçlanmasının ardından kabine içinde revizyon gündeme geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin de adı yeni kurulacak kabinede yer alacak bakanlar arasında yer almaya başladı.

Mehmet Şimşek
Kulislerde konuşulanlara göre Şaban Dişli, AB Başmüzakerecisi sıfatıyla Devlet Bakanı olabilir veya ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in yerine atanabilir. Başmüzakereci sıfatını halen Dışişleri Bakanı Ali Babacan kullanıyor.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Ali ASİLHAN
12.08.2008 / 11:37:29
Daha öncede muhtelif gazetelerde yer alan İstanbul daki bir arsa ile ilgili hakkında ki yolsuzluk iddiaları.12.08.2008 günü akşamı Star TV de CHP M.Vekili Kemal Kılıcdaroğlu tarafından bir arazının İmar planlarının değiştirilmesine tavasutu karşılığında 1 milyon dolar rüşvet belgesini gösterdi ve basın mensuplarına dağıttı.Muhtemelen bugün satılmamış gazetelerde yayımlanacak!Şimdi sevgili hemşerimizin kendisini aklaması gerekiyor.Keşke bu iddia yanlış olsa! Yüksek devlet tecrübesi ve yüksek liyakatı ile Bakan olsada memlekete hizmet etse.Sevgili hemşerim ve okul arkadaşımın,bu iftiracılara hattını bildirmesini bekliyorum!Sonra da bakan olmasını istiyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.