Emniyet Varlığını Hissettirecek

Taraklı Emniyet Amiri Vekili Hamza Yeşilok, halkın huzur ve mutluluğu için her türlü tedbiri alacaklarını söyledi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Emniyet Amiri vekili Hamza Yeşilok, kültür ve tabiat şehirlerinden birisi olan Taraklı’da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Yeşilok,”Taraklı tarihi, sosyal ve ekonomik özellikleriyle son derece önemli bir konuma sahiptir. Büyük şehirlerin kesiştiği yol kavşağında bulunması, ulaşım ve trafik hizmetleri yönünden önemini daha da artırmaktadır. İlçemizin huzur, güven ve asayişini en etkin şekilde sağlayabilmek, vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırabilmek, meslektaşlarımızın moral ve motivasyonlarını ve hizmette verimliliği en üst seviyeye taşıyabilmek için bugünden itibaren gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içerisinde ve özveriyle görevlerimizi yerine getirmeye çalışacağız.”dedi
Aldıkları tedbirlerle varlıklarını hissettireceklerini söyleyen Yeşilok, "Görev yapmaktan mutluluk duyacağım bu şirin ilçede, Taraklı lılara sağlık mutluluk ve güvenli bir yaşam diliyorum" Bu vesile ile hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlarım dedi.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Kadir DEMİR
27.09.2008 / 10:30:13
Sn.Amirim; Öncelikle teşkilat olarak hepinize hoş geldiniz der, görevlerinizde başarılar dilerim. Görevde bulunduğunuz ilçemizin diğer görev yerlerinden farkını zamanla görüp anlayacaksınız. Suç unsurunun en az işlendiği yerlerin başında gelir ilçemiz.Velhasıl her zaman ASAYİŞ BERKEMAL'dir.Alacağınız tedbirlerle varlığınızı hissettirin ama yapılacak uygulamalarda halktan kopmayın derim.Zira beldemiz avuç içi kadar ve nüfus olarak da azız. Bu yüzden kısa bir zamanda memleketim insanını tanıyıp,varlığınızı hissettirecek tedbirlere gerek kalmadığını Evelallah göreceksiniz. Allahın izniyle önümüz bayram.Bu vesileyle tüm teşkilat çalışanlarının Ramazan Bayramlarını kutlar,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Kalın sağlıcakla...İzmitten selamlar.
senagalli
4.10.2008 / 00:11:23
öncelikle taraklı ilçemize yeni kurulan polis emniyet tşkilatının onurunu yasarken basımdan geçen üzücü bir olayı sizlerle paylasmayı içimde bir borç hissettim.ilçemizde kurulan panayırda satıcı olarak gelen yabancı uyruklu senegalli bir kardeşimizin tezgahındaydım.yanımıza sivil kıyafetli iki genç geldi sert bir üslupla kimlik pasaport sordular (sen neyin nesi sin kimsin)zoraki türkçe konusan kardesimiz şaşkınlık içinde derdini anlatmaya çalışssada kendini polis olarak tanıtan kişiler karşısında eziklik içinde kaldı polislerin son sözünü hala unutamıyorum (pılını pırtını topla üçüncü gün burdan git) türk vatandaşı olarak onur kırıcı küçültücü bu davranışı tasvip etmiyorum ve polis teşkilatının üylerine yakıştıramıyorum..
Kadir DEMİR
4.10.2008 / 17:38:48
Senegalli Kimyager'e; Abicim adamların kimliklerini gördünüzmü ki peşinen hüküm veriyorsunuz. Atalarımız gördüğün her ak örtmeliyi anan sanma der. Adamların emniyet mensubu oldukları alınlarının çatısında yazmıyor ya.Umarım bahse konu şahıslar emniyet teşkilatımızdan değillerdir.Ya da olsalar bile geçerli bir sebepleri ola... Ama her ne olursa olsun bu tarz bir davranış tasvip edilemez.Zira karşındaki de bir İNSAN...
senegalli
5.10.2008 / 18:24:12
adamlar kendilerini polis diye tanıttılar.gayri meşru polis kimliği kullanmak okadar kolay olmasa gerek.sonradan bilirkişilerden polis olduğunu öğrendim.bişe bilmezesek yazmayız heralde.gösterdikleri tavıra karşılık hiçbir geçerli sebepleri yoktu olayı canlı yaşadım.o kardes ne kapkaççıydı nede vb..onu hak etmiyodu..yinede yorumuma duyarlılıgınızdan dolayı size duyarlı olan herkese teşekür ederim.saygılar..
Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Heyeti, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı Ziyaret Etti

Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Heyeti, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı Ziyaret Etti

Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Başkanı Murat Yıldırım önderliğinde, yönetim kurulu üyeleri ve Taraklı ilçe Temsilcisi İsfendiyar Çetin, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı makamında ziyaret etti.
Ticaret Borsası yönetiminden Taraklı Ziraat Odası'na Ziyaret

Ticaret Borsası yönetiminden Taraklı Ziraat Odası'na Ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürkile yönetim kurulu üyeleri, Taraklı Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
Taraklı’da Yenidoğan İlk/Ortaokulu’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Taraklı’da Yenidoğan İlk/Ortaokulu’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Taraklı Yenidoğan İlk/Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin,Şube Müdürleri, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve okul yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.
Taraklı'da da 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

Taraklı'da da 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı, Taraklı'da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Atatürk İlkokulu Bahçesi'nde gerçekleşti.
Taraklı'da 23 Nisan Kutlamalarında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Taraklı'da 23 Nisan Kutlamalarında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Taraklı ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti
Kaymakamlık Koltuğuna İsmail Talha Turan oturdu

Kaymakamlık Koltuğuna İsmail Talha Turan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Kapsamında Taraklı’da da Temsili Koltuk Devretme Töreni Gerçekleştirildi

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.