Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

Yerel Seçimler Yaklaşırken !!!

TARAKLI AJANS İnternet Gazetesinde hiçbir muhabirimiz siparişle haber yapmayacağı gibi hiç bir editörümüzünde sipararişli köşe yazısı yazması söz konusu değildir.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Yerle Seçimler Yaklaştıkça !!!

Zaman ilerledikçe yerel seçimlere iyice yaklaşmaktayız. Partilerin adayları ortaya çıkacak ve seçim kazanmak adına bir takım hamleler yapacaktır. Bu hamlelerde de en büyük desteği parti teşkilatından alacaktır. İnternet haber siteleri ve yerel gazeteler bu hamlelerin duyurulmasında en önemli iletişim aracı olacaktır.

Seçimler ile ilgili yayınlarımızda her partiye ve o siyasi partinin adayına eşit mesafede duracağız. Ancak bizden kendisi hakkında daha fazla haber çıkmasını bekleyen varsa açıklıkla ifade ediyorum, aradıklarını bulamayacaklardır. TARAKLI AJANS İnternet Gazetesinde hiçbir muhabirimiz siparişle haber yapmayacağı gibi hiç bir editörümüzünde sipararişli köşe yazısı yazması söz konusu değildir.

Neden böyle bir konuya değinmek istediğime ihtiyaç duyduğumu izah edeyim. Muhtemelen görmek istedikleri haberleri haber sitemizde bulamayan adaylar “ÇAMUR AT İZİ KALSIN” siyaseti yaparak ya haber sitemize yada haber sitemizin yazarlarına kahvehanede, köşe başlarında, yada berber dükkanlarında çeşitli iftiralarda bulunacaklardır.

Seçim süreci içerisinde internet gazetemizin her hangi bir partinin yada adayın tarafında olması mümkün değildir.Aksi düşünce tamamen ön yargı taşıyan art niyetli düşüncedir.Bu böyle biline !! Bugüne kadar gazetecilik ile siyaseti birbirine karıştırmadık,bundan sonrada karıştırmayız.

İsterseniz bir hikaye, ile bitirelim yazımızı.

Erzurumlu harmanını kaldırmış, ekinini kurutuyormuş. Öğlenden sonra gökyüzü kararmaya başlamış. "Allah'ım, ne olursun ekinim kurumadan yağmurunu yağdırma! Allah'ım lütfen, birkaç gün yağdırma, ne olur" deyip duruyormuş.. Ekini kurudu kuruyacak, aksam üzeri, son yarım saatte bir yağmur, bir boran, tüm ekini çürümüş. O hırsla eve gelmiş, bir de bakmış ki eşeğine de yıldırım çarpmış. Bu olay Erzurumlunun içine oturmuş ama bir şey de yapamamış. Zaman geçmiş, Ramazan ayı gelmiş. İlk gün niyetlenmiş Erzurumlu. Tam iftara yarım saat kala bir sigara çıkartıp yakmış. İlk nefesini söyle bir güzelce çekmiş ve gökyüzüne bakarak üflemiş.

"Nasıl, illet oluyorsun simdi değil mi?" demiş ve eklemiş:
"Ölen eşeği de kurbana saymazsam şerefsizim."

Tekrar görüşmek dileğiyle,herkese selam ve saygılar.

 

 

 

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

rahmi_karcı
9.11.2008 / 12:25:17
abi bende senben bunu beklerdim siyyasetle gaztecilik birbiriyle karıştırılmamalı sizden reklam yapmalrını misteyeceklerdir buna izin verme.sen eleştirini yap ...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.