24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taraklı da da Kutlandı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

24 Kasım Öğretmenler Günü Taraklıda da Kutlandı.

24 Kasım öğretmenler günü Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge okulunda kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan törenlerde, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapan YİBO müdür vekili Selahattin Altop öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek “Çocuklarımız toplumumuzun en değerli varlıkları olması için biz öğretmenlere emanet edilmiştir. Bizlerde bu emanetleri en iyi şekilde yetiştirerek ülkemizin çağdaşlaşmasında önemli sorumluluklarımız vardır. Bu sorumlulukları da iyi bir öğretmen olarak en iyi şekilde yerine getireceğiz” diyerek, tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutladı. Slayt gösterileri ve şiirlerin okunmasının ardından okul korosu şarkılar söyledi.

24 Kasım öğretmenler günü kutlamasına Kaymakamlık yazı işleri müdürü İsmail Gürol, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Veli Sönmez, Emniyet Amiri vekili Hamza Yeşilok İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan, daire müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Baki YILDIRIM
24.11.2008 / 17:48:20
EMEKLİ ÖĞRETMEN OLARAK , TÜM MESLEKTAŞLARIMIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ EN İYİ DİLEKLERİMLE KUTLAR,MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM..Fakat her yıl öğretmenler günü Proğramına biz Emekli Öğretmenlerde davet edilirdik,Neyazık ki bu yıl davet edilmedik çok üzgünüm,Böyle olmamalıydı...Küçük bir ilçede o törenlerde biz de olmalıydık diye düşünüyorum.Bu konuyu Proğramı yapan ve uygulayan arkadaşlarımın değerlendirmesini diliyorum...Yıllarını bu mesleğe vermiş bizler bu şakilde hak etmediğimiz şekilde kenara atılmamamlıydık.Bizler yerlerimizi biraktığımız arkadaşları hiç unutmuyor ve ihmal etmiyoruz.Gönlümüz her zaman onlarladır.Ama böyle oldu bu yıl sağlık olsun.Arkadaşlarımızın canı sağ olsun....sevgilerimleee.....(.Emk.Öğrt.-Baki YILDIRIM -TARAKLI)
Ali Haluk PEKTAŞ
25.11.2008 / 08:25:55
Geleceğin neslini yetiştiren değerli ve vefakar öğretmenlerimizin "Öğretmenler günü"nü kutlar,yılda bir defa değil,her günün öğretmenin hatırlandığı gün olmasını dilerim.
İzzettin KÖMÜRCÜ
25.11.2008 / 08:30:20
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar esenlikler dilerim.
Süleyman ÇİFTLİ
25.11.2008 / 10:22:26
Taraklı'daki tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlar güzellikler getirmesini dilerim...
yusuf
25.11.2008 / 13:32:54
İlçemizde ve Ülkemizde görev yapan öğretmen arkadaşlarımın"Öğretmenler Gününü" kutlar, çalışanlara sağlık ve mutluluk, vefat edenlere Allah'dan rahmet diler sadece 24 Kasımda değil , her gününüzde hatırlanmanız dileğimle saygılar sunarım. Ayrıca emekli olanlara da uzun ömürler temenni ederim.Yusuf KABAK Türk-Sağlıksen İlçe Temsilcisi.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.