Başbakan Erdoğan Sakarya’dan Moralli Ayrıldı

İnci ÖKTEN İnci ÖKTEN
Yayın: Güncelleme:

Günlerdir merak edilen Başbakan Erdoğan’ın Sakarya mitingi, yağmura rağmen beklenen kalabalığı buldu.

Mitinge belki biraz endişeyle çıkan Erdoğan, gördüğü kalabalık karşısında ilimizden moralli ayrıldı. Kent Meydanı’nda toplanan kalabalık AK Partilileri mutlu ederken, muhalefetin de gözünü korkuttu.

AK Parti’nin yerel seçimlerde oy kaybetmesi bekleniyordu. Ancak Cuma günü yapılan AK Parti mitingi, Sakarya’da halâ AK Parti’nin havasını kaybetmediğini gösterdi. Yağmura rağmen Kent Meydanı’nı dolduran AK Partililer, Başbakan Erdoğan’ın yaptığı 45 dakikalık konuşmayı sabırla dinledi.

Sakarya’ya her geldiğinde huzur bulduğunu söyleyen Erdoğan, Sakarya’nın sevgiyi, barışı ve kardeşliği kaynaştıran bir şehir olduğunu söyledi.

Konuşma süresince sık sık Sakarya ve Sakarya halkına övgüler yağdıran Başbakan, Sakarya’nın Türk kültürünün özeti olduğunu kaydetti.

Başbakan Erdoğan siyaseti çok iyi biliyor. Yaptığı konuşmada Sakarya’nın yeni kurulan ilçeleri ile birlikte tüm ilçeleri tek tek sayarak, selam yolladı. Böylece oradaki vatandaşların da gönlünü aldı. Çünkü her seçmen, yaşadığı şehrin veya ilçenin önemsenmesini bekler. Erdoğan da, bunu tüm ilçelere selam yollayarak miting alanından gerçekleştirdi.

Başbakan, miting süresince partinin sağlıkta ve eğitimde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatırken, Ana muhalefet Partisi CHP Lideri Deniz Baykal’ a da sık sık gönderme yaptı.Baykal’ı halkın içine girmeden Ankara’dan siyaset yapmasıyla eleştirdi.

Bu mitingin bu kadar kalabalık olabileceğini düşünmüyordum. Çünkü bu yıl fındıktan dolayı AK Parti’ye Sakarya’da büyük tepki vardı. Ancak durum gösteriyor ki, Sakarya’da AK Parti rüzgarını, fındık bile kesmemiş.

Mitingi ulusal kanal ve televizyon temsilcileri ile birlikte izledik. Miting boyunca sık sık İstanbul’u arayarak haber geçen ulusal kanal temsilcileri, haberi geçerken verdikleri detaylarda Sakarya’da AK Parti’nin yüzde 50’lik oy oranı olduğunun da altını çizdi. AK Parti belki yüzde 50 oy alamaz ama bu miting AK Parti’nin yine seçimden birinci parti olarak çıkacağının bir anlamda göstergesi oldu.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.