Taraklı'da Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman

Yüksek Seçim Kurulu AK Partinin itirazı sonucunda kararı açıkladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

TARAKLI'DA BELEDİYE BAŞKANI TACETTİN ÖZKARAMAN

Sakarya'nın Taraklı İlçesinde 29 Mart 2009 Pazar günü yapılan ve AK Parti adayı Tacettin Özkaraman' ın 979 oy, DP adayı Mehmet Aydın'ın 946 oy aldığı yerel seçimlerde 90 oy pusulasının kaybolduğu ve sandık kurulu başkanının seçmenlere baskı ile oy kullandırdığı iddiaları ile İlçe Seçim Kuruluna DP tarafından yapılan itirazın reddedilmesinin ardından İl Seçim Kuruluna yapılan itiraz neticesinde kurulun Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararından sonra AK Parti tarafından Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) yapılan itiraz sonucunda Belediye Başkanlığına Tacettin Özkaraman seçildi.

Sonucun açıklanmasının ardından, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile İl Genel Meclis Üyesi Kadir Sayın'ı belediye meclis üyeleri ile partililer kutladı.

İl Genel Meclis Üyesi Kadir Sayın, tüm AKP'lileri nezaket kurallarını bozmadan, duyarlı davranarak zaferi kutlamaya çağırdı.

Belediye Başkanlığına seçilen Tacettin Özkaraman yaklaşık 100 araçlık konvoy eşliğinde Yenidoğan Mahallesinde Kurban kesilerek karşılandı. Mahalleli vatandaşlar tarafından kesilen kurbanın kanı Başkan Özkaraman ve İl Genel Meclis Üyesi Kadir Sayın'ın alnına sürüldü. Özkaraman yaptığı konuşmada "Bu bir inancın, birlikteliğin ve halkımızın zaferidir. Haftalarca süren seçim çalışmaları sonucunda Taraklı halkı bu kutsal ve onurlu göreve bizleri layık gördü. Taraklı halkının güvenine layık olacağız. Yenidoğan Mahallesini hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz."dedi. İl Genel Meclis Üyesi Kadir Sayın'da "Mahalle halkına seçimlerdeki verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, halkımızın emrindeyiz. Sizler görevinizi yaptınız sıra bizde." dedi.

Havai fişeklerinde atıldığı kutlamada Başkan Özkaraman ve beraberindekilere kadınlar ve çocuklarda büyük coşku gösterilerinde bulundu. Başkan Özkaraman araç konvoyu ile ilçe merkezi ve mahalleleri gezdi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.