ŞENER: “Hedefimiz Ekim ayıdır”

Abdüllatif Şener; Sakarya İl Teşkilatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

ŞENER: “İlk etapta 55 yerde Teşkilatlanmayı tamamladık”
 
Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener; önceki gün akşam saatlerinde İstanbul’dan Ankara’ya giderken partisinin Sakarya il Teşkilatı’nı ziyaret ederek, İl Başkanı Aydın Zengin ve partililerle bir süre görüştü.
 
YENİ SİYASET TARZI

Sadece bir çay içmek için Sakarya'ya geldiğini ve teşkilatlandırma çalışmaları içerisinde Türkiye'yi karış karış gezdiklerini belirten Türkiye Partisi’nin Lideri Abdüllatif Şener sade siyaseti Türkiye'ye yerleştirmeyi planladıklarını söyledi. Alışılmışların dışında siyaset yaptıklarını vurgulayan Şener; “Biz Türkiye Partisi olarak, ülkemize, yeni siyaset tarzı getiriyoruz” dedi. İstanbul dışında bütün Türkiye'de il başkanlarının parti teşkilatını kuracağını ifade eden Şener; "Biz 25 Mayıs'ta Türkiye Partisini kurduk. Arkasından hızlı bir teşkilatlanmaya başladık. 12 grup arkadaşımız ülkenin her yerine giderek, tarama çalışmasını yaptı. Şu ana kadar 55 ilde il başkanları göreve başlayarak, il yönetimini ve parti binalarını kurdu. İlçe ile belde teşkilat ve belde başkanlarını ise İl başkanlarımız kurmaktadır. İstanbul'da ise 39 ilçeden 20'sinde atama yapıldı. Hedefimiz ekim ayına kadar tüm iller ve beldelerde teşkilatlanıp, ekim ayından itibaren açılış ve mitinglerle gücümüzü göstereceğiz "diye konuştu.
 
ÇİFTÇİ ZOR DURUMDA

Toplantıda; Bir gazetecinin ' Hükümetin Kürt açılımını nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusunu cevaplayan Şener;"Aslına bakarsanız, Sayın Başbakan ve hükümeti gündeme bazen bir konu yerleştiriyor, sonra ne olduğu anlaşılmadan tartışılıyor ve bir mesafe de alınmıyor. Gündemi belirleme konusunda özel bir çabası var hükümetin. Ama halkın gündemi işsizlik ve geçimdir. Bütün gelir grupları zor durumdadır. Ayakta kalabilmek için mücadele ediyor. Çiftçi ve fındık üreticisi zor dumdumdadır. Çünkü hükümetin belirlediği fındık strajesi tamamen üreticiyi ortadan kaldırmaya dayalıdır. Çiftci ve üretici geleceğini düşünüyor. Sanayi üretimi büyük darbeler almaktadır. Rekabet ve üretim yapabilmek zor olmuştur. İşsizlik en önemli sorun oldu. Memur, işsiz ve emekliler ülkede zor günler geçiriyor "dedi. 
 
Hükümete yüklenen Şener;" Ekonominin ve vatandaşın içinde bulunduğu ortamı rahatlatamayan hükümet, bir taraftan basına baskı uygulamak suretiyle pembe tablolar sergiletirken, diğer yandan ise sürekli gündemi başka konularla meşgul etmeye özel gösteriyor. Ama kürk sorununda şunu söyleyebiliriz. Başbakan tutarsızdır. Daha önce PKK'ya terörist örgütü demeyen, DTP ile bir araya gelip gelmeyeceğini kendi açıklamıştır. Kendi yaptığı açıklamalara aykırı olarak aynı koşullarda, DTP ile bir araya gelmiştir. Ya baştan bir araya geleceğinizi ve gelmeniz de bir mahsur olmayacağını söyleyeceksiniz. Veya şimdi ilk söylediğiniz söze uyacaksınız. Ne ilk söylediğine takip etmiştir. Ne son yaptığı söylediğine uyum göstermiştir "diye konuştu.
 
BAŞBAKAN TUTARSIZDIR

Şener; "Tutarsızlık ve gündemi meşgul etme çabası sürmektedir. Bu ülkede terör önemli bir konudur. Çözümlenmesi gereken temel bir sorundur. Mutlaka Türkiye'nin terör sorununu çözmesi gerekmektedir "dedi. Bir habercinin başbakanın' DTP ile başbakan olarak değil, Genel Başkan olarak görüştüm' sorusuna ise Şener;" Sıfatları birbirinden ayrılmaz. Yani elbisenin yarısını temiz elbise, yarısı kirli elbise kullanamazsınız. Elbiseniz ya kirlidir. Yaa temizdir. Eğer bu işte kirlilik olduğunu söylemek istiyorsa, kirlenmiş demektir. Eğer farklı bir şey anlatmaya çalışıyorsa, farklı anlatmaya çalıştığı şey sıfatlarını ayrıştırarak olmaz "dedi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.