Özkaraman dan SATSO ya Ziyaret

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Sakarya Ticaret Sanayii Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ u ziyaret etti
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'u makamında ziyaret ederek ülke ve ilimiz gündeminde bulunan konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Söz konusu ziyarette Taraklı’da devam eden restorasyon çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman, SATSO nun Taraklı’da tarihi ev satın alması hakkında da düşünceleri olduğunu söyledi.SATSO nun Taraklı’da tarihi bir evi satın alarak restore etmesini çok arzuladıklarını belirten Özkaraman  Bu çalışmaların hazırlıklarını yaptıklarını ve daha önce SATSO yönetimine bu isteklerini ifade ettiklerini söyledi.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, Taraklı İlçesinin Sakarya İli açısından önemli bir turizm merkezi olduğunu belirterek son dönemlerde yapılan önemli çalışmalar ile adından sıkça söz edilmeye başlandığını söyledi

Altuğ turizm yatırımları alanında ilçeye yapılacak yatırımların bölgeye büyük katkılar sağlayacağını ifade ederek Taraklı2nın gelişebilmesi için destek olacaklarını belirtti.

Altuğ açıklamalarında, SATSO tarafından Taraklı ilçesinde tarihi bir ev alınması istendiğini belirterek.Taraklı’da k tarihi evlerin gelecek nesillere aktarılabilmesi için mutlaka korunması gerekli olduğunu dile getiren Altuğ, bu konuda çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A Akgün Altuğ ayrıca, Taraklı’nın gelişebilmesi ve daha fazla kalkınabilmesi için tüm kesimlerden destek gelmesi gerektiğini söyledi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.