İkiyüzlü Fransa

UNUTMAYALIM, TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE; NE MUTLU BUNU BENLİĞİNE YERLEŞTİRENE..
Hasan KISA Hasan KISA
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,

Şu günlerde Medyamızı yoğun şekilde meşgul eden konulardan bahstmek istiyorum. Hepimizin bildiği gibi Fransa denilen ezeli ve ebedi gizli düşmanımız nihayet gerçek yüzünü gösterdi. Kendisinin Cezayir'de yaptıklarını Türkler de yapmıştır diyerek istediği yasaları çıkarttı. Çıkartsın bakalım daha neler çıkaracaklar....

Bizdede hala Cezayir olaylarını araştırmak ve onlaraı açığa vurmanın yasak olduğu ve bu yasaların açılıp duyurulması için meclis kararı alınması gerekmekte. Bekliyoruz bakalım ne zaman açıklıyacaz. Adamlar gözümüzün içine baka baka yalan söyleyip siz bizim müttefikimsiniz, AB'ye alacaz gibi yalanlarla ASİL TÜRK Miletini uyutmaya kalkıyorlar.


Bilmiyorum Yine dikkatinizi Çektimi bilmem. Fransa da bu yasanın çıktığı gün Güya Bir Türk Yazara da Nobel ödülü veriliyor(Ne işe yarıyorsa). Aynı gün ve aynı saatlerde iki olayda haber kanallarına bomba gibi düşüyor.

Neden Acaba Bu iki olay aynı gün oluyor? Sebebi ne? O Birilerine göre yazar sayılan adam ne yaptıda bu ödül kendisine verildi.? Nemi Yaptı..! Biraz bildiğim Kadarıyla açıklıyayım. Bu adam Türklüğe ve Türkiye Cumhuriyetine hakaret etti, Sonuç BERAT. Yine BU Şahıs Avrupada Dedi ki; "Türkiye Cumhuriyetten bu yana 30 bin Kürt ve 1 milyon Ermeniyi katletti" dedi. Ve sonunda bu adam o ödül denilen şeyi aldı. Ve Avrupada ki babaları onu el üstünde tutarak amaçlarına ulaştırdılar.

Bakıyorum da bizim bazı Yalaka ve yardakçı Medyalarımız Fransadaki Meclis kararını 2. plana atarak ödül meselesini gündeme alıyorlar. Neymiş Efendim İlkkez bir Türk yazar Ödül Almış. Neymiş 2. Kez Bir Müslüman Yazara Ödül verilmiş.Mışlar Mişler ve yalakalıklar.

Şimdi onlara buradan seslenmek istiyorum.

Bu dediklerinize siz inanıyormusunuz? Gerçekleri ASİL TÜRK Milletinden Saklamayın. Eğer Kaliteli haber yapacaksanız Gerçekleri yazın. GERÇEKLER; 1 - Türklere ve Türklüğe hakaaret eden adam nasıl Türk Yazar olabailir. 2- Hangi müslüman Yazar ödül almış?

1982 yılında Nobel Ödülü alan Mısırlı Edebiyatçı Necip Mahfuz Birkere Müslüman değil Hristiyandı. Kendine göre Laik Hristiyan olan bir çevrede büyüdü ve Hristiyan olarak yaşayan biri.

Gelelim Orhan Pamuk denilen adama. Bilakis kendi ağzıyla İspanyol La Vanguardia adlı Gazeteye verdiği Demeçle Tüm dünyaya kendini Şöyle Açıklıyordu. "Ben Ateist Bir Aileden Gelme Ateistim."

Şimdi O Yalan yanlış Yazan Medyaya Seslenmek istiyorum. Hangi Hakla Bu Milletin Değişmez Unsurları Olan TÜRKLÜK VE MÜSLÜMANLIK Duygularını sırf haberinizi süslesin diyerek Yalan Yanlış Yazıyorsunuz. Acaba o habaerlere kendiniz inanıyormusunuz.?

Peki Yukarıdan beri anlattığım olayları Bilen büyüklerimiz ne yapıyor. Hükümet Fransa için neler Yapacak. Hala Aman Avrupa birliği için Heşey Mübah olsun mu Diyecek? yoksa yeter artık bırakalım şu AB yimi diyecek kendileri bilirler.

Birde Şunu Merak Ediyorum. Neden Bizler İslam Birliğine Üye Olmuyoruz ve neden Yeni Bir Oluşum Yaparak DÜNYA TÜRK BİRLİĞİNİ Kurmuyoruz.

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİNİ Kuralım Bak gör karşımızda o Avrupalıyız diyenler nasıl karşımızda el pençe duracaklar.

İnşallah benim düşündüklerimi baaşkalarıda Düşünürde bu Dediğim Gerçekleşir ve DÜNYA TÜRKLRİNİN LİDERİ oluruz.

Yaklaşan Bayram Münasebetiyle hepinizin bayramını canı Gönülden Tebrik eder Cenabu Mevladan Sağlık Mutluluk ve Hayırlı Nesille, Hayırlı gelecekler Temenni ederim.

Saygılarımla... 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nihat ER
17.10.2006 / 12:53:37
Şunu kesinlikle unutmayalım ki,avrupalının bize dost olması mümkün değildir.Kendi kendimizi kandırmaya çalışıp, yetişen neslimizin aklını karıştırmayalım.Bırakın şu avrupanın kapısında kapıcı olmayı.Bu Millet buna layık değil.İyice aklımızı karıştırdınız sayın yetkililer.Bir insan bir kapıda kırk yıl bekler mi ya. Başka kapı yok mu? Biz tekrar kendimize dönelim. Hasan kardeş duyarlılığınız için size teşekkür ediyorum...
feyzi çakmak
30.10.2006 / 09:50:15
saygı değer Hasan Abi... bu duyarlı yazın için teşekkür ediyorum. Aslında bizim yerimiz avrupanın uşaklığı değil Türk Cumhuriyetlerini yanımıza alarak Türk Birliğini kurup lider olmaktır. İnşeallah bu günleride görürüz. saygılarımla.... selamlar

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.