Taraklıspor'dan Futbol Resitali 8-3

Taraklıspor Geyve Gençlerbirliğini 8-3 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

2.Amatör ligi Geyve Grubunda 3 haftadır berabere kalan Taraklıspor kendi saha ve seyircisi önünde Geyve Gençlerbirliği takımını 8-3 lük farklı skorla yenerek 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Karşılaşmaya Emre Çelik, Atıf Özen, Yusuf Açıkyörük, Hakan Özen, Osman Pektaş, Barış Dönmez, Enes Dönmez,( Mehmet Arı) Emre Aktepe, Fatih Seyyar, Turgay Özen, Sinan Çamdibi onbiriyle çıkan kırmızı beyazlı Taraklıspor maçın 15.dakikasında 1–0 yenik duruma düştü.
Golden 2 dakika sonra Emre Aktepe’nin sağdan yaptığı ortayı gole çeviren Hakan Özen 1–1 lik eşitliği sağladı.
Karşılaşmanın 31.dakikasında Enes Dönmez’in soldan getirdiği topu Fatih kale içerisinde topla buluşması ve gole çevirmesi ile skor 2-1 oldu.
37.dakikada bu kez Fatih sağ taraftan orta yaptı kaptan Turgay topu ağlara yolladı.3-1
Maçın 40. dakikasında Erme’nin ortasında Fatih skoru 4-1 yaptı.
43.dakikada Fatih Seyyar kendisinin 3. takımının 5.golünü attı ve ilk yarı 5-1 sona erdi.
İkinci yarıya da atak başlayan takım Taraklıspor 50. dakikada Fatih’in ortasından gelen topa Emre ‘nin topu fileler ile buluşturmasıyla Taraklıspor 6-1 öne geçti.
53. dakikada skor 6-2 oldu.
73.dakikada Taraklıspordan Osman’ın kullandığı köşe vuruşunda Mehmet Arı’nın kafa vuruşunda top ağlarla kucaklaştı.7-2
Karşılaşmanın 74.dakikasında Fatih şık bir golle durumu 8-2 yaptı.
Geyve Gençlerbirliği takımı maçın 89.dakikasında bir gol daha buldu ve karşılaşma 8-3 Taraklıspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
Rakibini 8-3 gibi farklı yenmeyi başaran Taraklıspor maç sonrasında 3 puan almanın sevincini yaşarken soyunma odasında baklava ile galibiyeti kutladı.
Karşılaşmayı çok sayıda taraftar izlerken Taraklı Kaymakamı Mustafa Temiz, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Kaymak’da izleyenler arasındaydı.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

yusuf
24.05.2010 / 09:42:02
Sonunda patladık.Nihayete galibiyetle tanıştık.Gerçekten çok güzel maçtı.Bütün oyuncu kardeşlerimi ayrı ayrı tebrik ederim.Fakat özellikle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü adaşım Yusuf beyi de ayrıca tebrik ederim. Taraklıdan biri gibi takıma ve ardaşlarına 3 yıldır sahip çıkıyor evinden ve zamanından fedakarlık yapıyor. Terşekkürler hocam.Bizlere bu futbol keyfini yaşatan ve desteğini esirgemeyen Sn.Kaymakamım Mustafa TEMİZ beye, Sn Belediye Başkanı Tacettin ÖZKARAMAN beye Yönt.Krl. Bşk. Nevzat AKAY beye, görünmez kahraman ama işin her zaman sonuna kadar içinde olan İzzetin KÖMÜRCÜ ye bir Taraklılı vatandaş olarak teşekkürü borç bilirim.Sevgili genç arkadaşlarım inşallah bu güveni ve sevgiyi boşa çıkarmayıp çıtayı daha yükseklere taşıyacakları umuduyla....havaya girmekı yok maratona devam.
mstick
24.05.2010 / 11:47:29
ALLAH C.C. başarınızı daim etsin kardeşlerim .......
Gökhan
24.05.2010 / 14:07:19
Taraklısporu ve Taraklıspora gönül verenleri emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Tarakıspordaki birlik beraberlik arkadaşlık çok güzel.Böyle oluncada beklenen başarı gelmeye başladı.Ama futbol sahasının mutlaka yeniden düzenlenmesi ve büyütülmesi gerekiyor.İnşalah takımımız çok daha iyi yerlere gelecek.Site yöneticilerinden isteğimiz puan durumunuda yayınlarlarlarsa çok iyi olur.Tekrar herkesi tebrik ediyorum.
gurbetci
24.05.2010 / 14:46:02
taraklıspora başarılar dilerimm... merak ettiğim bir konu warda takımın as oyuncusu tuna özkanı hiç göremiyoruz taraftar olarak onuda gömek istiyoruz ilk 11 de:)))))
zeynep sakallı
24.05.2010 / 16:20:51
TARAKLISPORA BAŞARILAR DİLERİM.TÜM FUTBOLCULARI KUTLARIM AYRICA GENEL KAPTAN ÇETİN ARDIÇ BEYİDE TEBRİK EDERİM.BAŞARILAR GENEL KAPTAN
engin dönmez
24.05.2010 / 16:31:19
takım arkdaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum devam boğazköye işşşaalllhh izzettin abi video koyarsan sevinirim hem gurbette olanlar izleme fırsatı bulur takımı desteğin için herşey için sağol abi
Ali SANLI
24.05.2010 / 20:56:01
Üç haftadır aldığımız beraberliğin üzerine en sonunda tuttuğumuzu kopardık. Bende Taraklıspor oyuncusu olarak bu takımda ilk 11' de forma giysekte, yedek kulübesinde beklesekte hepimiz Taraklı için vaktimizi ayırıp bir yürek oluyoruz. Bu yürekle çıktığımız ve çıkacağımız tüm maçları kazanacağız inşallah. Bizlere her yönüyle ruh veren İzzettin Kömürcü Abime, bize destek çıkan herkese yönetimimize ve tüm Taraklıspor taraftarına teşekkür ederim.
Emre Aktepee
24.05.2010 / 21:52:34
İste Böyle Arkadaslar Devam!!!Alah askına ilk fotoya bi bkn adam nasıl vurdu nasıl isyan ediyorum!!!!!:D:D
turgay
25.05.2010 / 00:08:12
en sonunda yenmeyi başardık 3 haftadan beri iyi futbol oynuyoruz galip gelemiyorduk ama artık efsane geri döndü bizler inandık sizlerde inanın bu sene taraklı spor çok farklı emeği geçen herkese teşekkürler perşembe günü saat 17:00 boğazköy maçın var inşallah 3 puanla döncez saygılar

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.