Taraklı Kent Konseyi Oluşturuldu

Kenet Konseyi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklı kent konseyinin ilk toplantısı Kaymakam Serhat Doğan, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Açıkyörük, İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya,Nüfus Müdürü Reşat Alacan, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti
İçişleri Bakanlığı’nın yönetmeliği uyarınca kurulan kent konseyi toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, “Taraklı’nın pek çok farklı yüzüyle böyle bir toplantıda bir araya gelmek ve kentlik bilincinin yerleştiğini görmek sevindirici. Kent konseyleri 5393 nolu Belediye Kanunu’nun 76. maddesi gereğince kurulan bir konseydir. Kente katkı sunmak isteyen halkın ihtiyaç duyduğu projeleri geliştiren bu konseyle yerel yönetim ve merkezi yönetime ışık tutan bir yapı kazandırmak istiyoruz. Buradaki sistem Kent Konseyi Yönetmenliği’ne göre belirlenerek özgür irade ile katılım ve katkı sağlanacak bir konseydir” dedi
Kaymakam Serhat Doğan’da “Katılımcı demokrasinin öncü toplantılarından olan bu konseyde amacına uygun olarak planlı programlı halkın ihtiyaçlarını öncelikli almalıyız” dedi
Yapılan seçim sonucu başkanlığa Alaattin Yılmaz seçildi. Taraklı için sözü olan herkesin kendisini ifade edebileceği bir platform oluşturmayı düşündüklerini ifade eden Yıkmaz, Taraklı’nın vizyonunu oluşturma adına kent konseyinin lokomatif görevi göreceğini bildirdi. Yönetim Kurulu üyeleri olarak da İsmet Kuyucu, Nevzat Akay, Fahrettin Kaya, Arif Armağan, İzzettin Kömürcü, Burhan Kocatürk, Yılmaz Mete, Sebahattin Erkara, Harun Gündüz, Alaattin Özçayır ve Naci Karabacak seçildiler.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

taraklılı
12.10.2010 / 15:22:21
ne bu kardeşim ya her birim veya dernekte bidik tanıdık üye ve başkanlar artık bu zihniyette değişsin başka kişilerede fırsat verin.seçimden sonra bu kardeşlerimize ödülmü dağıtılıyo gibi geliyo bana.
Ahi Naci İşsever
12.10.2010 / 17:32:14
Taraklı'nın geçmişteki örf ve geleneklerinde, benzeri kurumlar vardı. "Oda - Odabaşı" gibi kurumlarda, Taraklı'nın Ahiliğinden kalmış eser miktarı izler belirgindi. "Delikanlıbaşı-lık" da, benzeri işlevlerin kuralını koyar ve korurdu. İsabet. Hayırlı olsun.
İzzettin KÖMÜRCÜ
12.10.2010 / 21:27:06
:)) :)) eee beee Taraklılı kardeşim sen görev almak istedinde vermeyen mi var? :) :))))
Deniz ÜSTÜN
13.10.2010 / 08:46:30
hayırlı olsun
Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan, Çiftçiler Günü Dolayısıyla Kutlama Yaptı

Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan, Çiftçiler Günü Dolayısıyla Kutlama Yaptı

Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Avdan, çiftçilerin önemine vurgu yaparak tarım sektöründeki emekçilere teşekkür etti.
Kaymakam Serttaş Hemşireleri Ziyaret Etti

Kaymakam Serttaş Hemşireleri Ziyaret Etti

Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş, Taraklı Devlet Hastanesinde görev yapan fedakar hemşireleri ziyaret ederek, Hemşireler Haftası'nı kutladı.
Taraklı ÇPAL Öğrencilerinden Anlamlı Anneler Günü Kutlaması

Taraklı ÇPAL Öğrencilerinden Anlamlı Anneler Günü Kutlaması

Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Anneler Günü Kutlaması
Ziraat Odaları Birliği'n den ziyaret

Ziraat Odaları Birliği'n den ziyaret

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş, ve Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı'yı ziyaret etti.
Taraklı'da Kaymakamlık Toplantısı: İstişare ve Çözüm Odaklı Görüşmeler

Taraklı'da Kaymakamlık Toplantısı: İstişare ve Çözüm Odaklı Görüşmeler

Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş'ın başkanlığında, kurum amirleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
SESOB Başkanı Alişan'dan Başkan Pilavcı'ya Ziyaret

SESOB Başkanı Alişan'dan Başkan Pilavcı'ya Ziyaret

SESOB (Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Hasan Alişan, beraberinde Oda Başkanları ile birlikte Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı'yı ziyaret etti.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.