Alman Model Stefanie Seiffert Taraklı'nın Meşhur Köpük Helvasına Hayran Kaldı

2011 EMİTT ‘den Fotoğraflar.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Dünyanın en büyük 6. fuarından biri kabul edilen EMİTT’te kendilerine verilen stantda Taraklı büyük sükse yaptı. Almanların tanınmış ünlü modeli Stefanie Seiffert Taraklı Standına gelerek ilçemizin tanıtımına destek verdi.

Ünlü model köpük helvasının tadına hayran kaldı. Kadınlar tarafından dokunmuş bezleri de tanıtan Alman model Stefanie Seiffert “Bu kadar muhteşem el sanatlarına inanılır gibi değil” diyerek hayretini gizleyemedi.

Erol Büyükburç ziyaret etti

EMİTTT Fuarı’nı ziyaret edenler arasında yer alan efsane sanatçı Erol Büyükburç’ta vardı. Daha önce Taraklılılar ile birlikte TV. de canlı yayında programa katılan yılların sanatçısı Erol Büyükburç Taraklı stantını ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin ÇETİNTAŞ' ve eşi ziyaretçiler arasındaydı

Fuarın en renkli stantlarından biri olan Taraklı stantını ziyaret edenler arasında Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin ÇETİNTAŞ' ve Ailesi ziyaret etti.

Ünlü Araştırmacı Tarihçi Yazar İsmail Yağcı

Ünlü Araştırmacı Tarihçi Yazar İsmail Yağcı Taraklı sıtantını ziyaret Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'dan Taraklı hakkında bilgi aldı.Araştırmacı Tarihci Yazar İsmail Yağcı Taraklı ile ilgili TGRT için program yapacağını söyledi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Bedri Ayseli

Daha önce Taraklı da konser veren Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Bedri Ayseli Taraklı stantını ziyaret ederek ilgililerle sohbet etti.

Birçok tanıdık

Taraklı standımızı İstanbul ve değişik illerde yaşayan hemşehrilerimiz yalnız bırakmadı. Bir çok bürokrat da stantmızı özellikle ziyaret edenler arasındaydı.Misafirlere stant'da Taraklı nın meşhur Köpük Helvası ve Uğut tatlısı ikram edildi.

TARAKLI AJANS’a Övgü

EMİTT Fuarında standımızı ziyaret edenler TARAKLI AJANS dan övgü ile söz ederken İnternet Gazetemizin Taraklının tanıtımına büyük katkı sağladığının altını çizerek Genel Yayın Koordinatörümüz İzzettin Kömürcü'ye ve TARAKLI AJANS ekibine teşekkürlerini ilettiler.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İbrahim AÇILAN
13.02.2011 / 23:23:21
TARAKLI... TARİHİYLE, DOKUSUYLA, UĞUTUYLA, GÜL GÖNÜLLÜ İNSANLARIYLA EŞSİZ BİR CENNET. ONU TANITANLARA, ANLATANLARA, ÖN PLANA ÇIKARANLARA GÖNÜL DOLUSU TEŞEKKÜRLER.
saime durgut
14.02.2011 / 00:34:19
EMITT Fuarında güleryüzlü,sıcak ilgi ve alakanız,güzel Taraklımızı tanıtma çabanız ve başarınız takdire değerdi.Böyle kaliteli bir zihniyetle ilerlemeniz dileğiyle.Yakın ilgileriniz için teşekkürler.Sn Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.Emeği geçen Katkısı herkese teşekkürler. Bir Taraklı lı olarak bu tanıtıma çok sevindim.
Sefa Ersöz
14.02.2011 / 11:33:50
TÜYAP Uluslararası EMİTT 2011 Kültür fuarında Taraklı standını gezmekten dolayı son derece mutlu oldum.Yurdumuzda hakikaten çok güzel yerlr var.En kısa sürede tarihi ilçeyi ziyaret edeceğim.Tanıştığım Taraklılı kardeşlerime selamlar.Gerçekten çok samimi ve candan insanlar.Hayran Kaldım.Taraklı'da Mühürlenmiş Zamanlar belgeselini izledim müthiş.Emitte ziyaretçilere verilen broşürler ilçenin tanıtımında farklı yerlerde değerlendirilmeli.Gerçekten Taraklı emite çok iyi hazırlanmış.Tekrar tebrik ederim.Sefa ERSÖZ-Turizm Rehberi-ESKİŞEHİR
mesut UZELLİ i
14.02.2011 / 18:33:21
ALMAN MODEL VE DİĞER MİSAFİRLERİ GÜZEL MEMLEKETİMİZDE DE GÖRMEK İSTERİZ....

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.