Kil Hamamı Hareketli

Kil Hamamı Kaplıcasında Hareketlilik
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


 


Taraklı İlçesi Hacı Yakup köyünde bulunan ve 1071 yılında kurulduğu bilinen tarihi Kil Hamamı Kaplıcalarında son günlerde büyük hareketlilik görülüyor. Başta romatizma, siyatik, kireçlenme, kemik hastalıkları, kadın hastalıkları, cilt hastalıkları ve kısırlık tedavilerinde suyun faydalı olduğu belirlenen kaplıcada 25 oda bulunuyor. Kaplıca yetkililerinin verdiği bilgide havuzlardaki suyun sıcaklığının 40 derece olduğu belirtildi. Özellikle yaz döneminde büyük hareketlilik gözlenen Kil Hamamı Kaplıcaları Taraklı Turizmine de büyük katkı sağlıyor. Kaplıca da İrtibat Teflon Numarası.0 (264) 494 41 61 Fax numarası 0 264 494 41 63 belirten yetkililer müşterilerinde son derece memnun kaldığını ifade ederek “Her yıl sürekli gelen müşterilerimiz de mevcut.Kaplıcamızda her türlü imkan mevcut “ dediler. Kaplıca yetkilileri ayrıca şu açıklamayı da vermek durumunda olduklarını belirterek “Kaplıca tesislerimiz Alkolsüzdür“ açıklamasını yaptılar.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ismail dağ
14.02.2007 / 16:47:19
Kil Hamamı çok harika bir hamam ancak işletmecileri biraz daha hesaplı ücretlendirme yapmalılar diye düşünüyorum.Kuzuluk ta günlük oda başı 25 ytl iken burada kişi başı 15-20 ytl arası odada şayet iki kişi kalıyorsa 30 ytl isteniyor.Buda gelecek müşterilerin başka erlere yönelmesine sebep oluyor.Ben geldiğimde gidiyorum ancak günübirlik oluyor.Gecelemeye kalksam pahalıya geliyor.İşletmecileri biraz daha özveriye davet etmek istiyorum.Belki müşteri sayısı çok olunca işler daha değişir ama şimdilik yeterince tanındığını zannetmiyorum.Biraz daha sabır diyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.