Taraklı Termal MÜSİAD Fuarı’nda Yerini Alıyor

Taraklı Termal Turizm; İstanbul CNR Expo Center’da 11 - 14 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan” MÜSİAD 14’üncü Uluslararası Fuarı’nda stand açacak.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Sakarya’nın Taraklı İlçesi’nde 90 dönüm alan üzerine kurulan ve inşaatı devam eden Taraklı Termal Turizm; İstanbul CNR Expo Center’da 11 - 14 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan” MÜSİAD 14’üncü Uluslararası Fuarı’nda stand açacak.

14’üncü MÜSİAD Uluslararası Fuarı
Sakarya’nın Taraklı İlçesi’nde 90 dönüm alan üzerine kurulan ve inşaatı hızla yükselerek 2014 yılında faaliyete geçecek olan 60 blok, bin 1.270 daire, 30.000 devre mülkten oluşan Taraklı Termal Turizm; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından 11 - 14 Ekim 2012 tarihlerinde İstanbul CNR Expo Center’da gerçekleşecek olan “14’üncü MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda stand açacak.

6. Salonun I 10 nolu alanında
Dünya’nın en hızlı büyüyen ekonomisi Türkiye ve İslam İş Dünyası’nın buluştuğu, 750 katılımcı firma, 84 ülkeden 5 bin yabancı işadamı ve 175 bin yerli ziyaretçi ile Türkiye ve Bölgenin en büyük fuarlarından olan MÜSİAD Fuarı’nın 6. Salonun I 10 nolu alanında muhteşem bir görsele sahip stand açacak olan Taraklı Termal Turizm; burada Taraklı Termal’in bitmiş halini gösteren 3D maketi üzerinden tanıtımını yapacak.

Her şeyi ile Taraklı Termal
Koordinatörlüğünü Ferdi Tüfekçi’nin yapacağı standa gelen ziyaretçilere; Taraklı Termal’in 1+1, 2+1 ve dubleks daireler ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Osmanlı Çarşısı, Spa, Kültür, Sanat, eğitim, Spor, Eğlence, Sosyal Hayat ve Çocuk alanlarını tanıtacak. Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç; herkezi 11 - 14 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan” MÜSİAD 14’üncü Uluslararası Fuarı’na beklediklerini söyledi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

necmi okur
11.10.2012 / 18:55:20
fuara davet ediyorsunuz neden davetiye göndermediniz( not sizden devremülk almıştım)

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.