Taraklı’ya Yeni Bir Termal Tesisi

Sakaryalı işadamı Ahmet Varnalıoğlu Taraklı’ya yaklaşık 5 km mesafede Hacıyakup Köyü Paşalar kil hamamı mevkiine termal su özelliği olan büyük bir tesis kazandırıyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Paşalar Konakları Termal Otel ve Devremülk Tesisleri proje sahibi Ahmet Varnalıoğlu devremülk üniteleri, termal otel, günübirlik termal tesisleri olarak üç farklı birimde hizmet verecek tesisin yaklaşık 100.000 m2’lik alanda kurulacağını ifade ederek arazinin %80’ini yeşil alanlara, çocuk parklarına ve spor tesislerine ayrılacağını söyledi. Varnalıoğlu , devremülklerin 1+1 ve 3+1 dubleks daireler olmak üzere iki tip olarak planlandığını ifade etti. Termal otelde 104 oda 208 yatak kapasitesi ve devremülklerde 12 blokta 432 konaklama ünitesi yapılacağını belirterek “ Taraklı ilçesinin bozulmamış doğasında yapılacak çevre etkinliklerini sağlık imkanları ile buluşturarak tatil anlayışını yenilemek istiyoruz. İnşaatlarımızı 2014 yılı içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

yusuf kabak
31.12.2012 / 09:07:10
Taraklı'mıza ikinci termal hayırlı olsun. Yakında termal kentler arasında yer alacağız. Memleketimize yatırım yapan böyle değerli iş adamlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Allah yardımcınız olsun.
ALAADDİN DOĞAN
31.12.2012 / 15:27:47
Kıymetli Ahmet Abim. haberi görünce çok sevindim. yapacağın yatırım inşallah senin için ve memleketim taraklı için hayırlara vesile olsun. Allah (cc) yolunu açık etsin....

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.