İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ Dıngıldak Masa

Seçime doğru TARAKLI Analizi…

Seçimlere sayılı günler kaldı. Taraklı için Sakarya için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Yayın: Güncelleme:

Seçime doğru TARAKLI

Analizi…

Türkiye seçim tarihinde çok önemli bir seçime gidiyor.14 Mayıs'ta 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni milletvekillerini seçmek için sandığa gideceğiz. 4 cumhurbaşkanı adayı ile siyasi partilerin milletvekili adaylarının yarışacağı seçimlerde, propaganda süreci devam ediyor.

Seçime giren partilerden AKP, CHP; MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi milletvekili adaylarının tümünün Taraklı’da ki çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Taraklı’da seçimin analizini kaleme alacak olursak Cumhur ittifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin Taraklı’da zaferle çıkacağını söyleyebilirim. AK Parti’nin Taraklı’da ki oylarında düşüş olacağına da dikkat çekmek isterim. Açık ve net söyleyebilirim. AK Parti Taraklı ilçe yöneticilerinde eski heyecan kalmamış. Belirteyim. Söyle bakıyorum da milletvekillerinin Taraklı’daki ziyaretlerinde hep aynı isimler. Bu konuyu AK Parti’nin önemli isimleri ile konuştuğumda söylenenler çok ilginç.

Evet, seçim sürecinde Cumhur ittifakının HDP üzerinden yürüttüğü propagandanın millet ittifakı üzerinde önemli bir etkisi gözüküyor.

Adaylar üzerinden analiz yapacak olursak AK Parti milletvekili adayları seçmenleri ziyaret ediyorlar. AK Parti milletvekili adayı Murat Kaya ve ekibinin Taraklı’da hummalı bir seçim çalışması gerçekleştirdiğini söylemek isterim. Daha çok toplu görüşmelerle sahada çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti’nin diğer adayları onlarda Pazar ve esnaf ziyaretleri ile çalışmalarını yürütüyorlar.

MHP Partisi milletvekili adayları da belirledikleri süreçlerde seçmenlere yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor. MHP İlçe yöneticileri de her akşam programlar dahilinde mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyorlar.

CHP nin Taraklı ’da ki seçim çalışmalarına göz atacak olursak inanın görülmemiş şekilde sahada çalışmaları var. CHP de milletvekili adayların dışında etkili isimler millet ittifakına yakın ailelerle iletişim kurarak oy toplama politikası izliyor. Son günlerde Taraklı ‘da CHP de gönüllü gençleri ve kadınları seçim çalışmalarında görmek mümkün.

Bir gerçeği daha belirtmek isterim ki CHP milletvekili adayı Ecevit Keleş faktörü. Ecevit Keleş’i farklı yerlerde ev ziyaretleri yaptığına tanık oldum. Kalabalıkla ziyaretlerden ziyade evlerde ve arazide seçmenleri ziyaret ediyor, destek istiyor. Ecevit Keleş ile ilgili küçük bir şeyi de paylaşmak istiyorum. Taraklı ‘da seçmenlerin birçoğunu isim isim tanıyor bırakın isimlerini o kişinin çocuklarını torunlarını dahi tanıyor. Acılı ve mutlu günlerde yanlarında olmuş. Bu ayrıntı aday için çok önemli. Rahmetli Süleyman Demirel, rahmetli Cevat Ayhan ve Sakarya eski milletvekili Hasan Ali Çelik’te partili partisiz birçok seçmenin gönlünde bu şekilde taht kurmuştur. Buna benzer sözleri pek çok kişiden duydum.

İYİ Parti’nin Taraklı ‘da seçim çalışmalarına baktığımızda heyecanlı bir şekilde çalışmalarına tanık oluyoruz. İYİ Parti milletvekili adayı Selçuk Kılıçaslan stratajik çalışmalar gerçekleştirerek oy toplamaya çalışırken diğer Aday Arzu Akçalışkan özellikle kadınlar ile bir araya gelerek oy almak için çaba sarf ediyor.

Keza seçime katılan diğer partilerin milletvekili adaylarını ve yöneticilerini zaman zaman Taraklı ‘da da görüyoruz.

 

Seçim çalışmaları son anına kadar devam edecek.

Zaman zaman adaylarla birlikte kapı kapı gezmek heyecan veriyor. Şu ana kadar Taraklı için bir proje sunan adaya rastlamadım. Ne yazık ki Taraklı için taleplerde bulunan bir seçmene de pek rastlamadım açıkçası.

Her zaman ki gibi sorunları biz söylüyoruz. Sorunlarımızın çözümsüz kalmaması için takibini biz yapıyoruz.

Seçimlere sayılı günler kaldı. Taraklı için Sakarya için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı’ya da acil şifalar diliyorum.

Hoşçakalın.

#secim-analiz #tarakli #dogru

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
İyi Bayramlar….

İyi Bayramlar….

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçime Saatler kala…

Seçime Saatler kala…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Çanakkale Zaferi…

Çanakkale Zaferi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.