Metin GİRGİN Metin GİRGİN Şehir ve İnsan

Apo Köşe Yazarı Olmuş!

Yayın: Güncelleme:

Merhaba Taraklı Ajans okurları..

Bu yazıyı kaleme alırken, terör başı Abdullah Öcalan'ın köşe yazmaya başladığını duyunca inanın hevesim kaçtı.. Yıllarca polisimizi, askerimizi, çoluk çocuğumuzu katleden bu haine yazar payesi verilişi kanıma dokunduğu için yazmak istemedim.

Hatırını kıramadığım dostlar beni klavyenin başlına oturttu. 20 yıldır bu mesleği saygınlığıyla yürüten, aramızda olan olmayan üstatların kaleme aldıklarıyla Türkiye’nin aydınlığını gördük.

İşte bu yüzden, Sevgili İzzettin Kömürcü arkadaşım ve Mehmet Ali Çınar hocamın "Taraklı Ajans'ta köşe yazar mısın?" ısrarlarını kıramadım. Her iki dostuma bana bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum.

20 yıldır bu mesleğin içindeyim. Ulusal ve yerel gazetelerde çalıştım, köşe yazdım. Laf olsun, torba dolsun diye yazmak kolaydır. Geçersin bilgisayar başına, aklına ne gelirse yazarsın. Ancak, köşe yazısı yazmak öyle sanıldığı gibi kolay değildir. Hele ki, Taraklı Ajans gibi yazarlarının ve okurlarının bilinçli olduğu bir sitede yazıyorsanız.. Yazdıklarınızın bir değeri olmalı. Okuyucuya bir şeyler vermeli.

Herkesin bildiğini, yazdığını yazmak marifet değil. Görülmeyeni, bilinmeyeni, yazılamayanı yazmak, okurların duygularına tercüman olmak, her kesime hitap etmek gerekir..

Sevgili okurlar,

Taraklı Ajans ailesinin bir ferdi olmaktan sevinç ve gurur duyuyorum. Bugünden itibaren yazılarımı sizlerle paylaşacağım. Okuyucularımdan hassaten bir isteğim olacak. Yazılarımı beğenseniz de, beğenmeseniz de mutlaka yorum yapmanızı istiyorum. Bu site sizin, bu site hepimizin. Bizler yazacağız, sizler yorumlarınızla katkı sağlayacaksınız.

Bu duygularla hepinize sevgiler sunuyorum.. Önümüzdeki yazımda buluşmak üzere.. Allah utandırmasın..

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
11.01.2010 / 22:55:19
Değerli Arkadaşım,Meslektaşım; Dolu Dolu yazı ile aramıza katıldın.Hoş geldin diyorum.Hayırlı,uğurlu ve başarılı çalışmalar dileğimle..
Baki Özışık
11.01.2010 / 23:13:25
Griiş beni büyüledi.. Ülkemde dökülen bunca kana rağme birilerinin PKK'nın liderine yazı yazdırması kana dokunacaktı niketim Metin bir uslupla giriş yapmış devamını eksik bırakmışsınız. Konuya bir sonraki yazınızda değineceğinizi umut ediyor..... Sonrasını yazdığınız zaman yorumumu yapacağım
M. Ali ÇINAR
11.01.2010 / 23:42:12
Metin Bey, Taraklı Ajans ailesine katılmanızdan dolayı memnun oldum. İnşaallah hayırlı olur. Hoş geldiniz diyor saygılarımı sunuyorum.
arslanercan
12.01.2010 / 00:20:07
önce taraklı ajans a hoş geldiniz. açılım devam ederse o neydiyi belirsiz şerefsiz apo deyil köşe yazarı yarin kürdistan özerk bölgesinin başı olur .biz bu oyunları gördük yaşadık .güney afrikada mandella . filistinde arafat .ırakda talabani. yarin kürtistanda apo .alışırız bizler nelere alışmadıkki. tekrar hoş geldiz der başarılar dilerim yayın hayatınızda .slm
Turgut Demircioğlu
12.01.2010 / 20:29:02
Arslan Ercan'a. Arslan, senin kafan karışmış. Yaser arafat ve nelson mandela ile diğerlerini nasıl aynı kefeye koyup tartarsın.Eğer böyle düşünürsen yaptığın listeye Atatürk'ü de eklemen gerekirdi. Çünkü İstanbuldaki Vahdettin hükümetinin gözünde Atatürkde bir vatan haini devlet ve din düşmanı idi. Umarım bu yorumu mu okuyanlar dikkatli okuyup doğru yorumlarlar.
bünyamin sanlı
12.01.2010 / 21:59:14
öncelikle taraklı ajansa hoşgeldiniz der sizin gibi dinini vatanını bayragını ezanını sevendeyerli köşe yazarlarına seve seveokumaya hazırız tekrar hoşgeldiniz diyorum saygılarımla
Ali Haluk Pektaş
12.01.2010 / 23:13:20
Değerli Metin kardeş,hoşgeldin.Sana,bana göre değil,doğruyu ve hakikatı ifadede ön yargısız sesleneceğine ve isminle müsemma olacağına inanıyorum.Selam ve sevgilerimle...
Tevfik Kaymaz
14.01.2010 / 13:59:15
Sayın Girgin ; Sizden kısa bir süre önce Taraklı Ajans ailesine katılımış olsamda budurumda benimde size hoşgeldiniz demem gerekiyor. Eve belirttiğiniz gibi bebek katillerine köşe yazarlığı yapma imkanının verildiği bir dönemde yaşıyoruz. Bu durumda Vatan ını , Milletini , Bayrağını seven , herkesin bir uğraşının ucundan tutması , herkesin bilmediği , göremediği , yazamadığını yazması gerek. Tekrar hoşgeldiniz , Hayırlı olsun...

YAZARIN SON YAZILARI

Böyle Çılgın Proje mi olur?

Böyle Çılgın Proje mi olur?

Bu Dolandırıcılara Dikkat!

Bu Dolandırıcılara Dikkat!

Eskisi gibi saf değiliz.
Kaddafi T.C Başbakanı olsaydı!

Kaddafi T.C Başbakanı olsaydı!

Uğur Mumcu, Hükümetin Umurunda mı?

Uğur Mumcu, Hükümetin Umurunda mı?

....
Tayyip, Danıştay'a çiçek göndermeli!

Tayyip, Danıştay'a çiçek göndermeli!

AK Parti interneti iyi kullanıyor

AK Parti interneti iyi kullanıyor

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.