İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Ali Fikri AŞIK Ali Fikri AŞIK Spor

Panik ve Heyecan

Tatangalar üzerine düşeni yaptı, Faır-Play ödülüne layık bir görüntü sergilediler
Yayın: Güncelleme:
Sakaryaspor lig öncesindeki en önemli sınavını Önceki akşam Sezon açılışı maçında Fenerbahçe ye karşı verdi.
Ben de bu sezon Sakaryaspor’u ilk özel maçında izlemiş oldum ama takımı beğendin mi diye soracak olursanız en kısa ve kestirme cevap olarak ”Hayır” derim…
Sakaryaspor bu sezon aynı kadroyla mücadele edecek, geçen sezonki kadroda değişiklik yok yanı Sakaryaspor dan bu sezon uyum sorunu beklemiyorum.
Önceki akşam Fenerbahçe ile izlediğim sezon açılışı maçında Sakaryaspor’u biraz heyecanlı, biraz stresli ve biraz da panik atak buldum, gereksiz yerlerde gereksiz hatalar yüzünden zor anlar yaşadık, savunma çaresiz kaldı forvet yetersiz..
Belli ki lig başlayana kadar Teknik direktör Şaban Yıldırım biraz daha yıpranacak çünkü Fenerbahçe ye karşı verilen mücadele taraftarları da memnun etmedi ama dedim ya Eldeki kadro bu, en iyisini bu kadro içerisinde yapmak zorundayız..
Dedim ya Sakaryaspor da uyum sorunu olmamalı, bu nedenle de rakip kim olursa olsun birbirini çok iyi tanıyan futbolcular kesinlikle Panik,. Stres ve heyecan yapmamalı..
** ** **
Maçın genelinde Sakaryaspor’u yeterli bulmadım, Özellikle böylesine önemli hazırlık maçlarında tek forvet ile lig provasını yapmak bana göre doğru değil ama dedim ya eldeki malzeme bu..
Forvet de İlkay tek başına kaldı, Sağdan bindirme yapan Levent ve Gökhan’ın Fenerbahçe kalesine bindirmeleri yeterli olmadı,
Mesüt ile İlkay’ın kopuk oynaması, Orta sahanın solunda Görkem’ın heyecanlı ve panik yapması Fener kalesinde etkisiz olduğumuzu gösterdi..
Naklen yayınlanan bir maç ta Futbolcularımızın özellikle bireysel yeteneklerini örtaya koymalarını beklerdim ama dedim ya Panik,Stres ve heyecan doğru dürüst pas yapmamızı ve Fenerbahçe karşısında etkili olabilmemizi engelledi..
*** ***
 Sakaryaspor bu sezon farklı bir ligde oynayacak, Futbolcularımız Spor toto 2 ligdeki performans ile değil de bu lig de daha yüksek bir performans ile mücadele etmek zorunda,
Futbolcular Gol yollarında da bu kadar vasat olmamalı çünkü Bank Asya ligi biraz farklı ve hem mücadele hem de Yetenek gerektiren bir lig.
Uzun süredir birlikte mücadele eden ve Birlikte Şampiyonluk yaşayan Sakaryaspor lu futbolcular kamp’ın kalan bölümünü çok iyi değerlendirmeli, Ben Fenerbahçe maçındaki mücadeleyi Fener’in isim büyüklüğüne veriyorum ve Sakaryaspor’un hiçbir rakibi karşısında bu kadar ezilmemesi gerektiğini söylüyorum..
** ** **
 Fenerbahçe ile yapılan sezon açılışı maçındaki ilgisizlik ve Maddi konuda ki destek beni gerçekten üzdü, çünkü ben Muhteşem açılış ve muhteşem ilgi beklerdim ama olmadı..
Maç öncesinde bir çok kişi Sezon açılışı maçından bir Milyon TL bekliyordu, atıp tutanlar çoktu bende özellikle 100 Bin TL olursa çok iyi demiştim, benim bu görüşüm bazılarını rahatsız etmiş hatta yanılacağımı söylemişlerdi..
Maç oynandı, bende ordaydım gördüm ki kale arkaları boş, Fenerbahçe taraftarı neredeyse yok gibiydi, hasılat ise 75 bin TL…
Neyse ki yönetim hakem ücretlerini cebinden ödemedi, her ne kadar beklediği olmasa da yine de zarar etmediler, bu da Sakaryaspor’u kimin ne kadar sevdiğini göstermiş oldu..
Tatangalar üzerine düşeni yaptı, Faır-Play ödülüne layık bir görüntü sergilediler, Az sayıdaki Fenerbahçe taraftarıyla dostane bir biçimde maçı izlediler, maçın başından sonuna kadar destek verdiler maç bitiminde de güzel bir şekilde stat dan ayrıldılar..
Benim tribün liderlerinden bir ricam olacak, çünkü karşıdan duyulduğunda hiç hoşolmuyor bana göre Adapazar…
Adapazar şeklindeki cümlenin sonunda kullanılan küfürlü sözü ordan çıkartmalılar, çünkü bize O Cümle yakışmıyor, Hem yakışmıyor hem de Faır_Play’a gölge ediyor.. karşıdan duyulduğunda da özellikle aileler rahatsız oluyor..
Ben bu konuda tribün liderlerinin daha duyarlı olacağını umuyor, hepsini desteklerinden dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum.. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

16 Ağustos da Ne Olacak ?

16 Ağustos da Ne Olacak ?

...
Görev isteyene Dayak…

Görev isteyene Dayak…

İşte bu Olmadı

İşte bu Olmadı

Selamet’im Selametle git..

Selamet’im Selametle git..

Aradaki fark Kapanıyor…

Aradaki fark Kapanıyor…

Bu nasıl Bir adalet

Bu nasıl Bir adalet

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.