Sapanca Gölü kıyısında muhteşem düğün

Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın oğlu Hüseyin Cumalı gönlünü kaptırdığı Edanur Can ile Sapanca gölü kıyısında rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sabah Gazetesi’nin Sakarya Muhabiri ve Halk54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı ile zarif eşi Ayşe Reneta Cumalı’nın Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli oğlu Hüseyin Cumalı ile özel bir sektörde yöneticilik yapan Mehmet Ali Can ile zarif eşi Ayşe Can’ın Özel MEDAR Hastanesi’nde görevli kızları Edanur Can, Sapanca Gölü Kıyısı’nda bulunan Altın Güneş Garden Park’ta muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Hayli kalabalık davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde genç çifti ve nikah şahitlerini sahneye Sakarya’nın tanınmış ismi Yahya Bakır ile Safa Akçay davet ederken, nikahı ise Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu kıydı.

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Orman ve Spor eski Bakanı Ersin Taranoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enver Tok, Özel Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Başhekim Op. Dr. Kamil Köse, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, iş insanı Sait Can, iş insanı Adem Sümer’in nikah şahidi olduğu düğüne siyaset, iş, sağlık, eğitim, spor, basın, sendika, oda, dernek, sivil toplum kuruluşlarının önde gelen isimlerinin yanı sıra hayli kalabalık davetli topluluğu katıldı.

#gazeteci-cumali #dugun #sapanca #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.