Karagöl’e çıkartma yaptılar

Adafinans Sigorta; toplam 40 kişilik kamp ekibi ile Sakarya’nın sakin ilçesi Taraklı Mahdumlar Mahallesi’ne bağlı rakım 1150 metre yükseklikteki, Karagöl Yaylası’na çıkarak kamp yaptılar
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Adafinans Sigorta ekibine motivasyon etkinlikleri yapmaya devam ediyor. Adafinans Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal, 2022 yılının ilk çeyreğinde yapmış oldukları Eskişehir gezisinin ardından, 2. çeyrekte’de yoğun çalışma programları ve üstün başarılarından dolayı, tüm çalışma ekibini aileleriyle birlikte anlamlı bir hafta sonu etkinliği düzenledi.

 

dafinans Sigorta; toplam 40 kişilik kamp ekibi ile Sakarya’nın sakin ilçesi Taraklı Mahdumlar Mahallesi’ne bağlı rakım 1150 metre yükseklikteki, Karagöl Yaylası’na çıkarak, göl manzarasına karşı çadır kurarak, Çam, meşe, köknar ve kayın ağaçlarının içinde 2 gün boyunca kamp yaptı. Yeşil ve mavi arasında kendilerine âşık eden doğasıyla iş stresinden uzak 2 gün geçiren Adafinans Sigorta ekibi, gece göl manzarasına karşı yaktıkları kamp ateşi çevresinde sabahın ilk ışıklarına kadar sohbet etti. Gündüz de yaptıkları köy kahvaltısı ardından, gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşü ile oksijeni bol temiz havanın tadını çıkardı. Adafinans Sigorta personeli, hayatlarında unutamayacakları dolu dolu zamanlar yaşadı.

Katılımları ve güzel dilekleri için şahsı ve ailesi adına herkese teşekkür eden Adafinans Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal; “Başarıyı ve emeği her zaman takdir etmeye ve taçlandırmaya devam edeceğiz. Bu geziyle birlikte moral ve motivasyonla çalışmalarımıza daha iyi şekilde devam edeceğiz. Bu kampı hepimiz için keyifli hale getirebilmek için olağan üstü bir çaba sarf eden başta Enis Yeşildağ Bey ve Eşi Öznur Yeşildağ hanıma teşekkür ediyorum. Tüm programlarımızı yakından takip eden ve özel anlarımızı ölümsüzleştiren şehrimizin önemli gazetecilerinden sevgili Levent Candan’a Adafinans sigorta olarak ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kampa katılanların kamp sonrası görüşleri;

Ümit Günay; “Organizasyon konusunda şehirde marka haline gelen ve her geçen gün daha da genişleyen Adafinans Sigorta ailesinin ayrıcalığını yaşamamıza vesile olan herkese bizlerde çok teşekkür ediyoruz.”

Yavuz Bakkaloğlu; “Değerli arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tanıştığımıza memnun oldu”

Yahya Yakupoğlu; “Bu güzel ortamı organize eden ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızın eline koluna sağlık sağlıcakla kalın.”

Rabia Demir; “Ben ilk olarak bu organizasyonu düzenlenmesini sağlayan değerli kurul başkanımız, patronumuz, öğretmenimiz ve abimiz olan Rıdvan beye, bizden bilgi ve desteğini eksik etmeyen müdürümüz Betül hanıma, değerli muhasebecimiz abimiz Ümit beye, canım ekip arkadaşlarıma ve eşlerine, en çok emeği geçen Enis bey ve Öznur hanıma, gelen değerli misafirlerimiz sizlere veee döner ustamız (bu arada domates doğramada da usta olan) Emre abimize, güzel yüreklerinize güler yüzünüze emeğinize her şeye çooook ama çookk teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Hepinizden Allah razı olsun. Allah’a emanet olun.”

 

Erhan Sivri; “Ulusal ailesine ve Adafinans grubu çalışanlarına öncelikle çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir organizasyonda olmakta bizleri çok mutlu etti, çok memnun kaldık. Hasta olan arkadaşımızı da tekrardan şifalar diliyorum sevgiler.”

Emre Güllep; “Öncelikle bu organizasyonu tertip eden değerli dostum Rıdvan Ulusal!a teşekkürlerimi sunarım. Güzel ve eğlenceli bir kamp programıydı sizlerle beraber olmaktan mutluluklarımı iletirim.”

Rümeysa Aygün; “Bize bu güzel organizasyonu sağlayan değerli yöneticimiz Rıdvan beye, müdürümüz Betül hanıma, Muhasebecimiz Ümit beye, ekip arkadaşlarıma, Enis beye ve özellikle eşi Öznur hanıma ve değerleri misafirlerimize teşekkür ederiz herkesin eline emeğine sağlık.”

#kamp-sigorta #tarakligol

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.