M. Ali ÇINAR M. Ali ÇINAR Onuncu Köy

Taraklı’ya Vali Gelmiş

Her Şey Halk ve Gelecek İçinse
Yayın: Güncelleme:

Geliş sebebini bilmiyorum. Vali Gelecekmiş dediler. Sonra Taraklı Ajans İnternet Gazetesinden haberi okudum. Öncelikle ilçemize hoş gelmiş sayın valimiz. Taraklıya geldiğine göre mutlaka birkaç yeri ziyaret etmiş ve bilgi edinmiştir. Ancak bizim arzumuz siyasetçilerimiz, vekillerimiz ve sayın valimiz ilçemize geldiğinde gerçek halkla buluşup sorunlarınız var mı diyerek halkımızla bir araya gelmesi daha iyi olmazıydı. Belki halkımızın sesini duyar ve halkımızın da duyurmak istediği belki bazı görüş ve düşünceleri vardır. Bu hem halkımızı memnun eder, hem de sayın valimiz halkımızın varsa sorunlarını dinlemiş olurdu. Taaa… Sakarya’dan kalkıp Taraklıya gelmek zor iş… Gelinmişken vatandaşlardan birkaç kişiyi dinlemek yerine bir salon toplantısı yaparak birkaç saatini de Taraklı için ayırmış olurdu. Bu hem bizleri hem de halkımızı memnun ederdi.

Değerli okuyucularım. Benim bildiğim bileli bu söylediklerim Taraklı da hiç gerçekleşmedi. Sadece seçimden seçime oy almak için gelen vekiller seçimden sonra bir sonraki seçime hazırlık yapmaktadırlar. Ve bu mazlum halk he seçimde vaatlerle avunup sonrada beş yıl dövünmekten başka bir şey yapmadı. Belki de bizler bunu hak ediyoruz. Sormuyoruz, sorgulamıyoruz. Ve başımızdan musibetler hiç eksik olmuyor. Fiili duayı yapmayanlar el açıp dua etmelerinin faydasını göremezler.

Şu an etrafımızda olup bitenler kahve köşelerinde, ya da üç beş kişilik masalarda ver yansın gidiyor. Ormanlarımız talan edilirken yetkili ve etkili kişilerden neden çıt çıkmıyor. Kendi ellerimizle kendimizi ve geleceğimizi bitirirken çok sevdiğimiz torunlarımıza böyle mi bir gelecek bırakacağız. Bu sessiz kalmanın cezasını hem geleceğimiz bize soracak hem de Allah bunun hesabını soracaktır. Bu dünya insanlığa emanet edilmiş, ne kadar sahip çıkarsanız o kadar huzur bulursunuz. Aksi halde dövünmek hepimizin kaderi olur ve hiçbir işe de yaramaz.

Sonuç; değerli dostlar yazımı şöyle bitirmek istiyorum. Vicdanı sızlayanlar artık cüzdanlarının kölesi olmuş kişilerden ayrılsın. Makamının ve menfaatinin esiri olmuşlardan uzak dursun sorsun ve sorgulasın. Doğrularda birleşmek birlik olmak çok işe yarayacağını bilsin. Çünkü Allah doğrularda birlik sağlayanların yardımcısıdır. Kimseden korkmuyoruz korkmayacağız. Hesap soracağız ve sorgulayacağız. Bu konularda yetkililerde bu duyarlı vatandaşları dinlemek isterse halk toplantıları yaparlar ve halk ne düşünüyor ne konuşuyor bilgi sahibi olurlar.
Saygılarımla…

 

#tarakliya-vali-gelmis #tarakli-haber #kose #vali #hakkinda #mehmet-ali-cinar #m-ali-cinar #kose-yazisi #vali-nayir #hamdi-nayir #sakarya-valisi #sakarya #sakarya-valisi-nayir #sakarya-valisi-hamdi-nayir #siyaset

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Devlet ve Din

Devlet ve Din

Devletin yaşaması için Diyanet bir sigortadır.
Şeytanın Hilesi

Şeytanın Hilesi

Şeytanın metotlarını öğren, şeytanları göreceksin.
Biz Böyle Değildik Gardaş

Biz Böyle Değildik Gardaş

Biz Böyle Değildik Gardaş Bize Ne Oldu
Yine Sürpriz Çıkmadı

Yine Sürpriz Çıkmadı

Asgari Ücret Yine As-ga-ri-de kaldı
Yine Sürpriz Çıkmadı

Yine Sürpriz Çıkmadı

Asgari Ücret Yine As-ga-ri-de kaldı
İnsan Olmayı Öğrenemeden Ölmek

İnsan Olmayı Öğrenemeden Ölmek

Hayatı Boş Yere Harcamayalım

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.