İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ Dıngıldak Masa

TARAKLI AJANS Hakkında.

Yayın: Güncelleme:

Değerli Okuyucular;



Bu yazımda sizlere TARAKLI AJANS haber sitemizden bahsetmek istiyorum.



Neden bu konuda bir yazı yazma gereği duydum bunda itiraf edeyim. Haber sitemizin köşe yazarlarının köşelerinde yazdıkları yazılar o kadar güzel yorumlanıyor ki adeta bir televizyon programındaki açık oturum ya da bir konferansta münazara şeklinde geçiyor.



Haber sitemizin editörleri ile okuyucuları arasında kurduğu iletişim ve bu güzel birlikteliğe farklı yorumlar olsa bile yazılan yorumlar TARAKLI AJANS ın daha fazla ilgi görmesine büyük katkı sağlamaktadır. Bu vesile ile yorum yapan okuyucularımızın yorumları ne şekilde olursa olsun seviyeli yorumlar için bizzat haber sitemiz adına teşekkür ediyorum.



Değerli Editörümüz Ali Asilhan’a Usta kalem Fahrettin Yıldız Hocamıza Sakarya Gündemini okuyucularımıza yakından en iyi şekilde duyuran Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur’a, yazmış olduğu kendine özgü üslup şiirlerle sitemize katkı sağlayan ve başka haber sitelerinde de zaman zaman şiirleri yayınlanan Değerli Büyüğüm Çetin Bağatır’a, yazılarıyla okuyucularımıza büyük hizmetler veren saygıdeğer büyüğümüz İsmail Çelikpençe ye. Çok kıymetli dostum Hasan Kısa ve kardeşim Ufuk Şen ‘e. her ne kadar şu sıralar yazılarını aksattığından dolayı papaz olmuş olsak bile Yusuf Kabak ağabeyime haber sitemizi şaha kaldıran görünmez kahramanlarımız Ali Osman. Yasin, Enes Çınar ve yardımcı arkadaşları Yasin Gürol ve Ali Sanlı ya, şiirlerini bir türlü anlayamadığım Serkan Yılmaz kardeşime ve hiçbir iltifatta bulunma gereği duymayacağım ama sitemizin sizlere hizmet vermesinde hepimizden fazla emekleri olan ve bir koltukta 2 değil 4 karpuz hatta 6 karpuz taşıyan değerli eğitimci yazar Mehmet Ali Çınar’a huzurlarınızda sonsuz teşekkür ediyorum.



Yazılarını hiçbir şekilde aksatmadan köşelerinde okuyucuyu aldatacak kötü yollara başvurmadan tamamen kendi yazı ve düşünceleri ile sizlere en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olan editörlerimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.



Arkadaşlar biz bir ekibiz. TARAKLI AJANS ın büyümesi için çalışmalarımızı aynı ciddiyetle devam ettirmeyi sürdüreceğiz. Unutmayalım ki yazı yazdığımız köşeler vesikalık resim albümü değil, Dedikodu yapılacak yer hiç değil. Hele hele bu köşelerde hoşaf soğutmaya kalkarsanız ve gündemden uzak kalıp birde bu davranışa mazeretler bulmaya çalışırsanız haber sitenizi ne yakanıza takacağınız siyah kurdele nede Canlı yayın kameraları ayağa kaldırabilir.



Sevgili Dostlar TARAKLI AJANS ın başarısının artarak devam etmesi için bende üzerime düşen ne ise yapmayı devem ettireceğim. TARAKLI AJANS yazı ailesi ekibinin arkasından değil omuz omuza hatta daha da önde bayrağı taşımayı sürdüreceğim. Bizim adımızda belli işimizde



Hepinize selam ve saygılarımla. Görüşmek dileğiyle Hoşça kalın...

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Sinan
4.11.2007 / 14:35:39
İzzettin bey, öncelikle seni ve ekibinizi canı gönülden tebrik ediyorum. haber sitesi deyince sizin siteniz aklıma geliyor. Allah birliğinizi beraberliğinizi bozmasın. gerçekten bizleri gerek haberlerinizle, gerekse köşe yazarlarınızla doyuruyorsunuz. sizlere imreniyorum. bende taraklıda doğmuşum ama şu an Mersindeyiz. doğduğun yer değil doyduğun yer derler ya işte öyle birşey. buna rağmen Taraklı Her zaman gönlümde. iyi bakın küçük sevimli İlçenize. büyük adamlar yetiştirmiş ve yetiştiriyor. En azından sizler yetersiniz. sağolun . var olun. Hepinize sağlık, sıhhat be başarı temennisiyle hoşça kalın...
MUSTAFA DAĞDELEN
4.11.2007 / 19:48:39
TRAKLI AJANS ZATEN YÖNETİM VE YAZARLARI İLE HABERCİLİK VE GAZETECİLİK ÖRNEĞİ VERMEKTEDİR İZZETTİN KÖMÜRCÜ GİBİ BİR DUVEYN TARAFINDAN YÖNETİLMESİ VE USTA BİR KALEME SAHİP OLMASI DA AYRI BİR ŞANS YAZAR ARKADAŞLAR VE HOCALARIMIZ AYRI AYRI BİR DEĞER BEN BÖYLE BİR HABER AJANSINI OKUDUĞUM İÇİN SEVİNÇLİYİM EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..
faruk serkan
5.11.2007 / 21:43:42
saygıdeğer izzettin abicim, inanın yazıyı okurken ne kadar iyi bir gözlemci olduğunu bir kez daha anladım. sitemiz hakındaki düşüncelerine aynen katılıyorum; başarı ortada... M.Ali Hoca ve senin lokomotifliğini üstlendiğiniz bu kollektif çalışma daha bir çok başarıya imza atacaktır... saygılarımla...
saime
5.11.2007 / 23:31:05
selam ve sevgiler..izzettin kardeşimizede çok tşkler ekibinede sonsuz başarılar,taraklı ajans sayesinde habersiz kalmıyoruz annemlerle telden konuşuyoruz ve var ne yok diye sormuyorum çoğu zaman haberleri ben veriyorum.TEŞEKKÜR:)yapılan iyiliye karşı duyulan kıvanç ve gönül borcunu anlatmalıdır,paylaştıkça çoğalan iki şeyden birisi sevgi diyeri ise bilgidie..!paylaşımları yorumsuz bırakmıyalım emeye saygı..BİR TEŞEKKÜR MESAJI YAZMAK ÇOK ZOR OLMAMALI.hep güzel haberleri burada okumak dileyi ile.
İzzettin KÖMÜRCÜ
6.11.2007 / 11:59:50
Saime Abla,Yorumunuz ile bize çok güzel tercümanlık etmişsiniz.Teşekkür ediyorum.Hedefimiz başarıyı yakalamaksa iyi bir ekibiniz olması gerekiyor. Bu ekibin başındaysanız arkadaşlarınıza güvenmeniz lazım. Onlarla paylaşmanız lazım. Hepsinden önemlisi yapacağınız işe de emek vermeniz lazım. Ben bunları yazarken belki içimizden bazıları hakkımda "bencil insan" diyebilir. Kesinlikle başka haber sitelerinde editörlük yapan arkadaşlarımla sorunum yok. Sorunum okuyucuyu aldatma yolunu tercih edenlerle paylaşmasını bilmeyenlerle ve emeğe saygı göstermeyenlerle olur. Ben bu memlekette 23 yıllık gazeteciyim Ve işimi en layıkı ile yapmaktayım. Bu nedenle 23 günlük sözde gazetecilerin aklı sıra uyanıklıklarını kabullenmem görmezden gelmem mümkün değil.Bunu yapı olarak da kabullenemem. Hazmedemem. Biz emek harcıyoruz .Ve karşılığını sizlerden en iyi şekilde alıyoruz. Başkada bir beklentimiz yok. Herkese selam ve saygılar...
Ufuk ŞEN
6.11.2007 / 18:22:17
İzzettin 20 yıl boyunca bu işi zor şartlar altında tek başına yürüttü. Yazdığı haber yüzünden gazeteleri toplatıldı. Defalarca çarşı meydanında yumrukta yedi ama yılmadı.O hep başardı. İsteseydi yağ çekmesinide becerirdi. Ama yapmadı onunla aynı haber sitesinde olmaktan ben onur duyuyorum. Çok zamanlar hatırlarımda hep tek başına mücadele etti yanında kimseleri bulamadı. İzzettin "ha bitti bittiyor, bu sefer bu işin içinden çıkamaz" derken yeniden kendi azmiyle ayağa kalktı. Çünkü o hep haklıydı. En yakın arkadaşı olarak neler çektiğini, neler hissettiğini ben bilirim. Şimdi ona, bu işin duayeni demek onun hakkı. O her şeyi fazlasıyla hak ediyor.

YAZARIN SON YAZILARI

Taraklı’nın Hayır Pilavı Geleneği Başlıyor…

Taraklı’nın Hayır Pilavı Geleneği Başlıyor…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Taraklı’nın Geleceğe Yönelik Vizyonu

Taraklı’nın Geleceğe Yönelik Vizyonu

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
İyi Bayramlar….

İyi Bayramlar….

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçime Saatler kala…

Seçime Saatler kala…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.